مرد عنکبوتی: روزی نو برای ششمین هفته متوالی صدرنشین گیشه شد

کد خبر : ۴۶۳۰۷۸
مرد عنکبوتی: روزی نو برای ششمین هفته متوالی صدرنشین گیشه شد

فیلم جدید «مرد عنکبوتی» در آستانه شکستن رکورد پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای داخلی آمریکاست؛ «ادیسه» با بازی تام هالند نیز در جایگاه دوم گیشه قرار گرفت.

به گزارش اینتیتر به نقل از خبرانلاین،فیلم «مرد عنکبوتی: روزی نو» محصول مشترک شرکت‌های سونی و مارول، برای ششمین هفته متوالی در صدر جدول فروش سینماهای آمریکا قرار گرفته و حالا تنها یک گام با ثبت رکوردی تاریخی فاصله دارد.

به گزارش هالیوود ریپورتر، انتظار می‌رود فیلم «مرد عنکبوتی: روزی نو» به کارگردانی دستین دنیل کرتون در چهار روز تعطیلات حدود ۲۲ میلیون دلار در آمریکای شمالی فروش داشته باشد و برای ششمین آخر هفته پیاپی جایگاه نخست گیشه را حفظ کند.

این فیلم به‌تازگی از مرز ۹۰۰ میلیون دلار فروش داخلی عبور کرده و به دومین فیلم تاریخ تبدیل شده است که به این رقم دست پیدا می‌کند. رکورد فعلی در اختیار فیلم «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد» محصول سال ۲۰۱۵ است که با فروش ۹۳۶ میلیون دلاری در آمریکای شمالی، همچنان پرفروش‌ترین فیلم تاریخ گیشه داخلی آمریکا محسوب می‌شود.

با ادامه روند فروش «مرد عنکبوتی: روزی نو»، انتظار می‌رود این فیلم به‌زودی از رکورد «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد» عبور کند و به پرفروش‌ترین فیلم تاریخ گیشه داخلی آمریکا تبدیل شود.

در گیشه جهانی نیز این فیلم از مرز ۲ میلیارد و ۳۳۰ میلیون دلار عبور کرده و اکنون سومین فیلم پرفروش تاریخ سینما محسوب می‌شود. «مرد عنکبوتی: روزی نو» در این جدول پس از «آواتار» و «انتقام‌جویان: پایان بازی» قرار دارد و توانسته از فروش «آواتار: راه آب» عبور کند.

«ادیسه» کریستوفر نولان در جایگاه دوم

فیلم «ادیسه» به کارگردانی کریستوفر نولان که اکنون هشتمین آخر هفته اکران خود را پشت سر می‌گذارد و تام هالند، بازیگر «مرد عنکبوتی: روزی نو» را نیز در ترکیب بازیگران خود دارد، این هفته در جایگاه دوم جدول گیشه قرار می‌گیرد.

پیش‌بینی می‌شود این فیلم در تعطیلات چهارروزه حدود ۱۶ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار فروش داشته باشد و مجموع فروش داخلی آن تا پایان روز دوشنبه به حدود ۵۸۸ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار برسد.

فیلم‌های تازه‌وارد گیشه چه عملکردی داشتند؟

در میان فیلم‌های تازه‌وارد این هفته، «به هر قیمتی» قرار دارد؛ یک درام جنایی واقعی به کارگردانی الگانس برَتون که یحیی عبدالمتین دوم در آن نقش یک مأمور پلیس فدرال آمریکا را بازی می‌کند. داستان فیلم در دهه ۱۹۶۰ میلادی در ایالت می‌سی‌سی‌پی می‌گذرد؛ جایی که این مأمور برای تحقیق درباره قتل رهبران جنبش حقوق مدنی اعزام می‌شود.

مارک والبرگ نیز در این فیلم نقش یک آدمکش مافیایی را بازی می‌کند که مأمور پلیس مجبور است برای پیشبرد پرونده با او همکاری کند.

شرکت پارامونت پخش این فیلم را بر عهده دارد و تولید و تأمین مالی آن توسط شرکت همرستون انجام شده است. انتظار می‌رود «به هر قیمتی» در چهار روز تعطیلات حدود ۷ میلیون دلار فروش داشته باشد.

فیلم «یورش» دیگر اثر تازه‌وارد این هفته است؛ فیلمی با بودجه‌ای متوسط که توسط شرکت ای۲۴ و آدام وینگارد ساخته شده است. این فیلم روز جمعه ۷۸۲ هزار دلار فروش داشت و پیش‌بینی می‌شود در پایان تعطیلات چهارروزه به حدود ۲ میلیون دلار فروش برسد.

آدریا آرجونا در «یورش» نقش یک سرباز سابق را بازی می‌کند که باید از دخترش در برابر سربازان ابرقدرت و قاتل محافظت کند. این فیلم در وب‌سایت راتن تومیتوز امتیاز ۵۴ درصد را به خود اختصاص داده است.

گیشه تعطیلات روز کارگر نسبت به سال گذشته افت کرد

عملکرد گیشه در این تعطیلات با یک سال قبل تفاوت قابل توجهی دارد. سال گذشته فیلم «سلاح‌ها» با فروش ۴۸ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار در چهار روز، صدر جدول گیشه تعطیلات روز کارگر را در اختیار داشت.

این موفقیت باعث شد زک کرگر به‌عنوان یکی از فیلمسازان برجسته ژانر مطرح شود. ایمی مدیگان نیز برای بازی در نقش «عمه گلَدیس» در همین فیلم، بعدها جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن را دریافت کرد.

در همین حال، ساخت پیش‌درآمدی برای «سلاح‌ها» نیز در دستور کار قرار گرفته است که قرار است داستان و پیشینه شخصیت عمه گلَدیس را بیشتر بررسی کند.

نظرات بینندگان