«عروسک» در فقدان کارگردانش چگونه اکران می شود؟
اکران فیلم سینمایی «عروسک» آخرین ساخته مرحوم اصغر یوسفینژاد براساس نسخه تدوین شده توسط خود او به نمایش عمومی درمیآید.
به گزارش اینتیتر به نقل از ایسنا، اصغر یوسفینژاد را میتوان یکی از نامهای کشف شده در جشنواره فیلم فجر دانست که با اولین فیلمش «اِو» (خانه) در بخش سودای سیمرغ سیوپنجمین جشنواره فجر توجه زیادی را به خود جلب کرد؛ به همین دلیل وقتی پنج سال بعد در چهلمین دوره این جشنواره با فیلم «عروسک» متقاضی حضور در جشنواره شد، فیلمش به عنوان یکی از آثار کنجکاویبرانگیز این رویداد محسوب میشد اما با رد شدن فیلم توسط هیأت انتخاب سرنوشت فیلم و شاید فیلمسازش هم تغییر کرد.
داستان «عروسک» همانند اولین ساخته یوسفینژاد در تبریز اتفاق میافتد و به زبان ترکی است و در حالی به جشنواره راه پیدا نکرد که برخی اعضای هیأت انتخاب آن را اثری قابل توجه و مورد پسند دانستند. بهروز افخمی یکی از اعضای این هیأت با اشاره به اینکه نبود «عروسک» در جشنواره دل هیأت انتخاب را سوزاند، به ایسنا گفته بود: متاسفانه فیلمساز «عروسک» در حالی که دومین فیلم خود را ساخته بود، از دنیا رفت. او از فیلمسازانی بود که ما را حیرت زده کرد.
اگرچه این فیلم در جشنواره پذیرفته نشد، اما مرحوم یوسفینژاد که شهریور سال گذشته پس از یک سکته مغزی از دنیا رفت، به همراه جلیل اکبری صحت (تهیهکننده فیلم) پیگیر اکران عمومی فیلمش بود که آن هم در پیچ و خمهایی گرفتار شد و سرانجام با رفع موانع «عروسک» آماده اکران شد.
با وجود آنکه پیشببینی میشد فیلم خیلی زودتر به سینماها بیاید، طبق اعلامی رسمی «عروسک» هم به چرخه اکران نوروزی رسیده تا علاوه بر تنوع موضوعی و ژانری که مورد توجه مدیران سینمایی است، تنوع زبانی هم در فیلمهای نوروزی برای مخاطبان جذابیت دیگری ایجاد کند.