نوسانات طلا، سکه و بورس در هفته سوم بهمن! | چرا معامله‌گران در شوکند؟

کد خبر : ۳۹۱۸۸۲
نوسانات طلا، سکه و بورس در هفته سوم بهمن! | چرا معامله‌گران در شوکند؟

بازارهای ایران در هفته سوم بهمن با نوسانات شدید در بورس، طلا و دلار روبه‌رو شدند و پیش‌بینی میشود این ترس و چالش‌ها در هفته چهارم ادامه یابد

به گزارش اینتیتر به نقل از شایانیوز، در هفته سوم بهمن‌ماه 1403، بازارهای مالی ایران با نوساناتی همراه بودند که توجه بسیاری را جلب کرد. بازار سهام با خروج نسبی پول حقیقی مواجه شد و قیمت دلار تحت تأثیر سیاست‌های بازارساز نوسان کرد. بازار طلا و سکه نیز رکوردهای بی‌سابقه‌ای را ثبت کرد و در سقف‌های جدید قیمتی قرار گرفت. این روندها معامله‌گران را در شوک فرو برده است. با توجه به این شرایط، پیش‌بینی می‌شود که در هفته چهارم بهمن، بازارها همچنان با چالش‌هایی مواجه باشند و سایه ترس بر آن‌ها حاکم باشد.

در بازار سهام، شاخص کل با بازدهی مثبت اندکی به کار خود پایان داد، اما شاخص هم‌وزن خلاف جهت نماگر اصلی بازار عمل کرد و بازدهی منفی داشت. این وضعیت نشان‌دهنده تداوم چالش‌ها در بازار سرمایه است.

در بازار طلا و سکه، افزایش قیمت جهانی طلا و رشد محدود قیمت دلار داخلی، منجر به ثبت رکوردهای جدید قیمتی در این بازار شد. این افزایش قیمت‌ها، حباب سکه را نیز افزایش داده و بازار را در وضعیت بی‌سابقه‌ای قرار داده است.

با توجه به این تحولات، پیش‌بینی می‌شود که در هفته چهارم بهمن، بازارها همچنان با چالش‌هایی مواجه باشند و سایه ترس بر آن‌ها حاکم باشد. سرمایه‌گذاران باید با احتیاط بیشتری به تحلیل و تصمیم‌گیری در این شرایط بپردازند. 

نظرات بینندگان