پیش بینی هوای فارس و شیراز در روزهای پایانی هفته ۲ و ۳ اسفند ۱۴۰۳ + وضعیت بارش برف و باران در فارس در پنجشنبه و جمعه

کد خبر : ۳۹۴۰۷۱
پیش بینی هوای فارس و شیراز در روزهای پایانی هفته ۲ و ۳ اسفند ۱۴۰۳ + وضعیت بارش برف و باران در فارس در پنجشنبه و جمعه

با پیش بینی هوای فارس و شیراز در روزهای پایانی هفته ۲ و ۳ اسفند ۱۴۰۳ در این مطلب همراه ما باشید.

به گزارش اینتیتر به نقل از ایسنا، قاسم حسینی با اعلام این خبر گفت: طبق نقشه‌های فعلی هواشناسی روز پنج‌شنبه، ۲ اسفندماه یک سامانه بارشی در استان فارس فعالیت خواهد کرد که در اکثر نقاط استان مجدداً بارش باران و رعد و برق خواهیم داشت.

وی افزود: سامانه بارشی که از بعدازظهر دیروز، ۲۸ بهمن وارد استان فارس شده بود، تا بعدازظهر امروز، ۲۹ بهمن همچنان در نیمه جنوبی استان بارش‌هایی را خواهد داشت.

حسینی با بیان اینکه در این سامانه بارشی گاهی رعد و برق با احتمال تگرگ در مناطق مستعد نیز پیش‌بینی می‌شود، گفت: در مناطق شمالی و شرقی استان شاهد افزایش وزش باد هستیم.

مدیرکل هواشناسی فارس اظهار کرد: روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، ۳۰ بهمن و اول اسفندماه جوی پایدار و بدون بارندگی در پیش داریم، از این‌رو آسمان صاف تا کمی ابری خواهد بود.

وی در خصوص دمای هوا نیز گفت: طی دوشنبه شب و سه‌شنبه، ۳۰ بهمن در مناطق شمالی و مرکزی استان فارس کاهش دما خواهیم داشت.

حسینی، گرم‌ترین نقطه استان در شبانه‌روز گذشته را دژگاه دهرم با دمای ۲۳ درجه و سردترین نقطه را پاسارگاد با دمای صفر درجه اعلام کرد و گفت: در شبانه‌روز گذشته، دمای هوای شیراز در بیشینه ۱۵ و کمینه ۸ درجه بوده است.

 

نظرات بینندگان