پیش بینی هواشناسی مازندران در ۲۴ ساعت آینده + وضعیت هوای مازندران فردا سه شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ + بارش برف و باران در مازندران

با پیش بینی هواشناسی مازندران در ۲۴ ساعت آینده در این مطلب همراه ما باشید.
به گزارش اینتیتر به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مازندران، کارشناس اداره کل هواشناسی مازندران با اشاره به اینکه در پی تداوم ناپایداری جوی طی روزهای گذشته تا کنون در نواحی غربی استان بیش از 100 میلی متر و در ساری مرکز استان نیز 28 میلی متر بارش ثبت شده ، گفت:در رینه لاریجان نیز ساعات گذشته برف گزارش شد.
فرجی با بیان اینکه امروز هوای سرد و بارانی و در ارتفاعات شرایط برای بارش برف فراهم است، افزود: فردا با کاهش شدت ناپایداریها در نیمه غربی استان بارشهای پراکنده باران ، نیمه شرقی بارندگی با شدت کمتر و در ارتفاعات مرکزی و شرقی بارش پراکنده برف پیش بینی می شود.
وی با اشاره به اینکه روز چهارشنبه مناطق غربی استان از رامسر تا آمل بارشی نخواهیم داشت و آسمان این مناطق صاف تا نیمه ابری خواهد بود گفت: در مناطق شرقی درساعات ابتدای روزبارشهای پراکنده خواهیم داشت که به تدریج ابرناکی کاهش می یابد.
کارشناس اداره کل هواشناسی مازندران خاطرنشان کرد: بر اسا نقشه های پیش یابی هواشناسی؛ از پنج شنبه تا یک هفته جو استان پایدار و روند افزایش دما خواهیم داشت.
فرجی، دریا را نیز امروز مواج اعلام کرد و افزود: دیروز جویبار با بیشینه دمای 14 درجه گرمترین و صبح امروز دلیر چالوس با 2 درجه زیر صفر سردترین مناطق استان بودند.