پیش بینی هواشناسی تبریز در ۲۴ ساعت آینده + وضعیت هوای تبریز فردا پنج شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ + بارش باران در تبریز

با پیش بینی هواشناسی تبریز در ۲۴ ساعت آینده در این مطلب همراه ما باشید.
به گزارش اینتیتر به نقل از خبرگزاری موج، مرتضی نریمان با بیان اینکه فعالیت سامانه بارشی تا روز پنجشنبه در استان ادامه دارد، افزود: فعالیت این سامانه در ۲۴ ساعت گذشته در شهرهای سردسیر استان مانند اهر، کلیبر، هوراند و ورزقان به صورت برف و در شهرهای گرمسیر به صورت باران بود.
وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان بارش از کلیبر به میزان ۱۵ میلی متر و خداآفرین ۱۳ میلی متر گزارش شده است، اظهار کرد: امشب با توجه به کاهش محسوس دما، بارش برف در شهرهای چاراویماق، هشترود، سراب، خداآفرین، بستان آباد، تیکمه داش، همچنین کلیبر، اهر، هوراند و ورزقان دور از انتظار نیست.
کارشناس پیشبینی اداره کل هواشناسی آذربایجانشرقی گفت: فعالیت این سامانه بارشی همچنین موجب ناپایداری جو، افزایش ابر، غرش آذرخش و بارش تگرگ در استان می شود.
نریمان، با بیان اینکه در برخی نواحی استان به ویژه ارسباران بروز مه و کاهش دید افقی پیش بینی می شود، ادامه داد: با توجه به احتمال برخورد آذرخش و سیلابی شدن رودخانه ها و مسیل ها، دامداران و عشایر از چرای دام و مسافران از تردد و اتراق در حاشیه رودخانه ها و رفتن به ارتفاعات خودداری کنند.
وی اظهار کرد: فعالیت سامانه بارشی همراه با وزش باد گاهی به صورت شدید خواهد بود بنابراین انجام اقدامات پیشگیرانه برای محکم کردن سازه های سبک و جلوگیری از بروز خسارت به این سازه ها ضروری است.