وضعیت هوای تهران فردا سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ | پیش بینی آب و هوای تهران در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی تهران

کد خبر : ۴۰۸۷۱۲
وضعیت هوای تهران فردا سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ | پیش بینی آب و هوای تهران در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی تهران

با پیش بینی هواشناسی تهران در ۲۴ ساعت آینده در این مطلب همراه ما باشید.

به گزارش اینتیتر به نقل از صد آنلاین، صادق ضیاییان  شرایط آب و هوا در طول پنج روز پیش رو را تشریح و اظهار کرد:‌  امروز (۲۲ اردیبهشت‌ماه) برای استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، برخی نقاط استان‌های کردستان، زنجان، همدان، مرکزی، قزوین، البرز، تهران، گیلان، غرب مازندران و ارتفاعات سیستان و بلوچستان وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گرد و خاک و در نقاط مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی در طول سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت‌ماه) برای استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و شمال اردبیل و چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت‌ماه) در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و ارتفاعات البرز، در برخی ساعات رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گرد و خاک و در نقاط مستعد تگرگ مورد انتظار است. 

ضیاییان بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی ادامه داد: پنجشنبه (۲۵ اردیبهشت‌ماه) با تشدید ناپایداری‌ها در مناطق اشاره شده، این شرایط برای استان‌های واقع در غرب کشور، غرب مازندران و ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز نیز پیش‌بینی می‌شود همچنین در طول جمعه (۲۶ اردیبهشت‌ماه) در سواحل دریای خزر، شمال سمنان، ارتفاعات البرز، قزوین، البرز و تهران بارش پراکنده و وزش باد مورد انتظار خواهد بود.

پیش‌بینی‌ کلی وی حاکی از آن بود که امروز نیمه غربی، جنوب شرق استان‌های البرز، تهران، قم، مرکزی و شمال اصفهان و از سه‌شنبه تا پنجشنبه استان‌های واقع در نیمه غربی، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز، در برخی ساعات در معرض وزش باد شدید و در نقاط مستعد خیزش گرد و خاک قرار خواهند داشت.

ضیاییان افزود: طی دو روز آینده (سه‌شنبه و چهارشنبه)، شرایط برای تشکیل توده گرد و خاک بر روی کشور عراق و شمال عربستان و انتقال آن به غرب و جنوب غرب ایران وجود دارد که رخداد آن سبب کاهش دید و کیفیت هوا در این مناطق خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۳ اردیبهشت‌ماه) صاف و وزش باد اواسط روز افزایش ابر و وزش باد و رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت‌ماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد، اواسط روز افزایش ابر و وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل ۲۲ دمای و ۳۴ حداکثر دمای درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۲۳ و ۲۴ اردیبهشت‌ماه) اهواز با دمای ۴۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۴ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور پیش‌بینی شده است.

صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته ۸۰ درصد است. 

 

نظرات بینندگان