وضعیت هوای فردا مازندران جمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴ | پیش بینی آب و هوای مازندران در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی مازندران

وضعیت هوای فردا مازندران جمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴ را در این مطلب مشاهده میکنید.
به گزارش اینتیتر به نقل از ایمنا، احمد اسدی با اشاره به وضعیت جوی استان اظهار کرد: با توجه به وزش باد شدید و هشدارهای لازم، تمام ایستگاههای هواشناسی سرعت باد بیشتر از ۳۵ کیلومتر بر ساعت را ثبت کردند که ایزدشهر ۶۸، آمل و بابل ۶۵ و رامسر و بابلسر ۶۲ کیلومتر بر ساعت بود.
وی با اشاره به دمای نقاط مختلف استان، گلوگاه با ۲۷.۳ درجه را گرمترین شهر استان دانست و افزود: امروز صبح بلده و رینه با دمای هشت درجه بالای صفر، خنکترین نقاط استان بودند.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی مازندران در مورد پیشبینی روزهای آینده گفت: امروز چهارشنبه صاف تا نیمهابری در ساعات بعدازظهر و شب با افزایش ابر و در مناطق ساحلی غرب استان بارشهای پراکنده را داریم.
اسدی تصریح کرد: فردا پنجشنبه جو استان پایدار است، اما در بعدازظهر بارشها در سواحل استان خواهیم داشت.
وی با اشاره به وضعیت جوی دریای مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به هشدار سطح نارنجی، دریا تا ظهر امروز مواج است و برای فعالیتهای دریایی مناسب نیست.