وضعیت هوای فردا گلستان سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا گلستان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی گلستان

کد خبر : ۴۵۸۵۷۲
وضعیت هوای فردا گلستان سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا گلستان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی گلستان

وضعیت هوای فردا گلستان سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ را در این مطلب مشاهده می کنید.

به گزارش اینتیتر، امان‌محمد کمالی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر پدیده گرد و غبار در ایستگاه‌های هواشناسی فرودگاه گرگان، کلاله و علی‌آبادکتول گزارش شده است.

وی افزود: با استقرار جریانات شمالی، دمای هوا نسبت به روز گذشته چند درجه کاهش یافته، اما همچنان هوای گرم در سراسر استان حاکم است و صرفه‌جویی در مصرف آب و برق ضروری است.

کمالی ادامه داد: امروز به‌تدریج وزش باد نسبتاً شدید تا شدید در استان پیش‌بینی می‌شود که به‌صورت موقتی موجب شکل‌گیری گرد و غبار، به‌ویژه در مناطق شمالی و شرقی خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی گلستان با اشاره به پیش‌بینی‌های هواشناسی گفت: برای فردا سه‌شنبه پنج مردادماه نیز وزش باد در سطح استان ادامه دارد و در ساعات بعدازظهر و شب، در نواحی کوهستانی احتمال وقوع رگبارهای پراکنده وجود دارد.

وی تصریح کرد: از روز سه‌شنبه بیشینه دمای هوا در استان به حدود ۳۶ تا ۳۷ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید و تا پایان هفته تغییر محسوسی در دمای بیشینه و کمینه پیش‌بینی نمی‌شود.

کمالی در پایان با اشاره به مواج بودن دریا، از شهروندان و مسافران خواست از شنا و فعالیت‌های دریایی در این مدت خودداری کنند، زیرا شرایط دریا برای شنا و ترددهای تفریحی مناسب و ایمن نیست.

نظرات بینندگان