منتخبان رویداد سکوی پرش غزال معرفی شدند
سه تیم بازیسازی توانستند به صورت قطعی در رویداد سکوی پرش غزال به ارزش ۱۰ میلیارد تومان جذب سرمایه کنند.
به گزارش اینتیتر به نقل از روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، در رویداد سکوی پرش غزال که با همکاری بنیاد ملی بازیهای رایانهای و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد، داورانی از جمله محمدمهدی بهفرراد از استودیو مدریک، علی نادعلیزاده از استودیو تاد، محمدرضا پژوهنده مدیر سرمایهگذاری صندوق گیلان، محمدرضا قبادی مدیر استودیو اینستایل، مصطفی کیوانیان مدیر استودیو آنو، علیرضا فراهانی دبیر سکوی پرش غزال و جعفری مدیر استودیو نارین گیم در این رویداد داوری کردند.
در این بخش، تیم باباردو برای بازی «تسخیرگران» توانست دو میلیارد تومان سرمایه قطعی از سوی بنیاد بازیهای رایانهای، صندوق گیلان و صد استارتاپ جذب کند.
تیم ارتباطات دیاکو نیز دیگر تیم بازیسازی بود که برای بازی «چیلکس» توانست دو میلیارد تومان از سوی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، صندوق گیلان و صد استارتاپ جذب سرمایه قطعی داشته باشد. همچنین بازی حفره نیز توانست یک میلیارد تومان سرمایه قطعی از سوی بنیاد ملی بازیهای رایانهای و صد استارتاپ جذب سرمایه کند.
علاوه بر این نیز، در صورتی که تیم میدوپیا با بازی عشق سرعت، شرکت پیشرو فناور آیرین با بازی شورش پادشاهیها، تیم رایانهنگار آینده با بازی اوژن، تیم سبزنویسان با بازی شادوپیا و فیکولند در جلسه بررسی موشکافانه با سرمایهگذاران مختلف گفتوگو داشته باشند و آنان را متقاعد کنند، میتوانند 5 میلیارد تومان جذب سرمایه غیر قطعی داشته باشند.