خبر فوری

این ستاره از دست استقلال پرید

کد خبر : ۳۸۶۳۹۲
این ستاره از دست استقلال پرید

روزنامه العرب قطر مدعی شد که باشگاه قطر اس سی در آستانه جذب پرسی تاو است.

به گزارش اینتیتر به نقل از پارس فوتبال، یکی از بازیکنان مدنظر استقلال در پنجره زمستانی، پرسی تاو، وینگر اهل آفریقای جنوبی الاهلی مصر است. بازیکنی که سابقه همکاری با پیتسو موسیمانه را در کارنامه دارد و طی هفته‌های اخیر نیز اخباری درباره علاقه آبی‌ها به وی منتشر شد.

اما اکنون روزنامه العرب قطر در خبری مدعی شد که قطر اس سی نزدیک‌ترین تیم به پرسی تاو است.

این روزنامه حتی مدعی شد که وینگر اهل آفریقا به زودی وارد دوحه می‌شود و در بازی با الدحیل نیز برای تیم جدیدش به میدان خواهد رفت.

العرب در این گزارش نوشته است:

باشگاه قطر اس سی با ارائه پیشنهادی رسمی به باشگاه الاهلی مصر، خواستار جذب پرسی تاو، بازیکن اهل آفریقای جنوبی تیم الاهلی، شد تا او را به صورت رسمی در پنجره نقل و انتقالات زمستانی به خدمت بگیرد.

این پیشنهاد در شرایطی ارائه شد که الاهلی تمایل به جدایی این بازیکن دارد.

باشگاه قطر اس سی به دنبال تقویت ترکیب خود در نیم‌فصل دوم لیگ ستارگان قطر است. گزارش‌ها حاکی از آن است که با توجه به روابط دوستانه میان دو باشگاه، مذاکرات بین دو باشگاه در مراحل پیشرفته‌ای  است.

شایان ذکر است که باشگاه قطر اس سی رابطه‌ای نزدیک با مسئولان الاهلی دارد، به‌خصوص پس از انتقال احمد عبدالقادر به این تیم قطری. همچنین، تمایل الاهلی برای پایان دادن به قرارداد پرسی تاو به صورت توافقی، روند مذاکرات را تسهیل کرده و پیشرفت آن را سرعت بخشیده است.

در صورت نهایی شدن این انتقال، پیش‌بینی می‌شود که پرسی تاو طی روزهای آینده به دوحه سفر کند تا به ترکیب تیم باشگاه قطر اس سی ملحق شود. همچنین، انتظار می‌رود که این بازیکن در دیدار مقابل الدحیل در هفته دوازدهم لیگ ستارگان قطر حضور داشته باشد.

از سوی دیگر، باشگاه قطر اس سی به دنبال آزاد کردن جایگاه یکی از بازیکنان خود برای حضور پرسی تاو است. در این راستا، بین دو گزینه شامل مالانگو، مهاجم کنگویی، که پیشنهادی از یک باشگاه مراکشی دریافت کرده است،

و کارلینهوس، بازیکن برزیلی، تصمیم‌گیری خواهد شد.

نظرات بینندگان