نتیجه سه روز مذاکره مدیران استقلال مشخص شد: این گزینه نزدیکترین فرد به نیمکت آبی ها شد
اگر قرار باشد باشگاه استقلال از بین گزینه های مطرح شده فعلی یکی را انتخاب کنند آنها به این ایتالیایی نزدیک تر هستند.
به گزارش اینتیتر به نقل از آنا، سه روز مذاکرات فشرده علی نظری جویباری مدیرعامل و علی تاجرنیا نماینده هلدینگ خلیج فارس در امارات برای انتخاب سرمربی جدید انجام شد. این دو به ترتیب امشب و فردا به ایران برمی گردند و قرار است روز شنبه جلسه هیات مدیره تشکیل شود.
این نشست به منظور گزارش این دو درمورد روند مذاکرات برگزار می شود تا مدیران آبی در خصوص نیمکت آینده تصمیم گیری کنند.
این طور که آنا کسب اطلاع کرده اگر قرار باشد باشگاه استقلال از بین گزینه های مطرح شده فعلی یکی را انتخاب کنند به والتر ماتزاری نزدیک تر هستند.
البته با ماتزاری هنوز نکات مالی باقی مانده و باید دید هیات مدیره استقلال برای جذب این مربی روی چه عددی تفاهم می کنند. شب گذشته مدیران استقلال با پسیرو هم مذاکراتی داشتند و این روند ادامه دار خواهد بود.