خبر فوری

سفر دو نماینده ماتزاری به تهران برای بررسی شرایط استقلال | بازی با شمس آذر زیر ذره بین مربی ایتالیایی

کد خبر : ۳۹۲۶۰۵
سفر دو نماینده ماتزاری به تهران برای بررسی شرایط استقلال | بازی با شمس آذر زیر ذره بین مربی ایتالیایی

دو نماینده ماتزاری گزینه سرمربیگری استقلال امروز به تهران سفر می کنند.

به گزارش اینتیتر به نقل از آنا، مسئولان باشگاه استقلال در ادامه مذاکرات با ماتزاری ایتالیایی به توافقاتی رسیده اند و حتی پیش قرارداد هم برای این مربی ارسال کرده اند.

این مربی ایتالیایی ابتدا اعلام کرده باید شرایط این باشگاه را بررسی کند و به همین دلیل امروز دو نفر از افراد مورد اعتمادش وارد تهران می شوند. طبق پیش بینی مسئولان باشگاه استقلال این دو نفر بعد از نشست با مدیران باشگاه احتمالا دیدار استقلال و شمس آذر را هم در ورزشگاه سردار آزادگان تماشا خواهند کرد.

طبق اطلاعاتی که خبرنگار آنا از مسئولان استقلال به دست آورده است، ماتزاری عنوان کرده اگر شرایط مهیا باشد و بخواهد در استقلال قبول مسئولیت کند چند بازی ابتدایی را از روی سکوها تماشا خواهد کرد و سپس روی نیمکت این تیم می نشیند اما اینکه عنوان شده وی قرار است تا پایان فصل به ایران سفر نکند و دستیاران او وظیفه هدایت این تیم را برعهده بگیرند صحت ندارد.

نظرات بینندگان