نخستین بمب پرسپولیس برای فصل بعد لو رفت | این شاه ماهی پر مشتری پرسپولیسی می شود

کد خبر : ۳۹۸۵۱۳
نخستین بمب پرسپولیس برای فصل بعد لو رفت | این شاه ماهی پر مشتری پرسپولیسی می شود

در این بین باشگاه پرسپولیس زودتر از سایر رقبا از جمله استقلال اقدام رسمی انجام داده است؛ مدیران پرسپولیس چند روز پیش به طور رسمی با ارسال نامه‌ای به این باشگاه پیکان خواهان جذب بازیکن مذکور برای نقل و انتقالات تابستانی شدند

به گزارش اینتیتر به نقل از ورزش سه، غندی‌پور که در ابتدای فصل ۱۴۰۱- ۱۴۰۲ با قراردادی سه ساله به عضویت پیکان تهران درآمد، نیم فصل پارسال جمع خودروسازان را برای گذراندن خدمت سربازی به مقصد ملوان ترک کرد و در شرایطی که تا پایان فصل برای انزلی‌چی ها توپ می‌زند و ۱.۵ فصل دیگر از قراردادش با پیکان باقی مانده، مشتریان متعددی را به خود می‌بیند.

مهاجمی که پدیده فصل جاری لیگ ایران به شمار می‌رود و تاکنون ۵ بار برای ملوان گلزنی کرده، چندی قبل در بین ۵۰ استعداد برتر فوتبال جهان قرار گرفت و همین مسئله سبب شده تا باشگاه‌های مطرح ایران و چند باشگاه خارجی برای جذب این بازیکن جوان اقدام کنند.

با توجه به تغییرات مدیریتی که حدود یکماه پیش در باشگاه پیکان صورت گرفت، طبیعی است که مذاکرات باشگاه های خواهان غندی‌پور با خودروسازان باید با مدیران جدید صورت بگیرد و توافقات شفاهی در دوره مدیریت قبلی سندیتی نخواهد داشت. در چنین شرایطی مدیران جدید باشگاه پیکان در روزهای گذشته بخشی از وقت خود را صرف مذاکره با تیم های خواهان این بازیکن کرده‌اند.

در این بین باشگاه پرسپولیس زودتر از سایر رقبا اقدام رسمی انجام داده است؛ مدیران پرسپولیس چند روز پیش به طور رسمی با ارسال نامه‌ای به باشگاه پیکان خواهان جذب غندی‌پور برای نقل و انتقالات تابستانی شدند و به تبع آن مذاکرات رسمی نیز صورت گرفت. در این خصوص اخیرا جلسه‌ای میان نقی ناییجی مدیرعامل باشگاه پیکان و همتای او در پرسپولیس یعنی رضا درویش شکل گرفته و دو طرف درباره چگونگی انتقال احتمالی غندی‌پور به جمع سرخپوشان بحث و مذاکره کرده‌اند.

با وجود مذاکرات صورت گرفته میان مدیران پرسپولیس و پیکان اما هنوز دو طرف به جمع‌بندی نهایی نرسیدند و قرار است طی روزهای آینده جلسات دیگری نیز داشته باشند تا شاید تفاهم حاصل شود و شاهد یکی از بزرگ‌ترین انتقال های فوتبال ایران باشیم که طی آن پیکان رضایتنامه غندی‌پور را به مقصد پرسپولیس صادر کند.

این در حالی است که مدیران باشگاه پیکان پیشنهادهای دیگری نیز برای غندی‌پور در روزهای گذشته دریافت کردند؛ بر اساس کسب اطلاع خبرنگار ما چند مطرح داخلی و برخی باشگاه‌های خارجی نیز برای مذاکره با مدیران پیکان ابراز تمایل کردند و دلیل اصلی اینکه خودروسازان هنوز پاسخ نهایی خود به پرسپولیس را اعلام نکردند نیز همین مسئله است.

پیکان در سال‌های اخیر به یک باشگاه بازیکن‌ساز شهرت یافته که در فصول گذشته بابت انتقال برخی بازیکنان به باشگاه‌های متمول فوتبال ایران، مبلغ رضایتنامه مناسبی دریافت کرده و درآمدزایی خوبی داشته است. از این رو انتقال غندی‌پور هم می‌تواند عایدی مالی مناسبی برای باشگاه پیکان داشته باشد و بخش زیادی از بودجه این تیم را تامین خواهد کرد.

باید منتظر ماند و دید در روزهای آینده چه اتفاقاتی پیرامون رضا غندی‌پور رخ خواهد داد و مدیران پیکان در نهایت رضایتنامه این بازیکن را برای چه باشگاهی صادر خواهند کرد.

نظرات بینندگان