عمو ظلی دستیار من بود، در قطعه نام آوران خاکش نمی کنید؟ | اتحاد فوتبالی ها، شورای شهر را شکست داد

دروازه بان اسبق تیم های ملی و استقلال در انزوا درگذشت و جنازه اش نزدیک به یک هفته در سردخانه ماند تا مجوز خاکسپاری اش در قطعه نام آوران صادر شود.
به گزارش اینتیتر به نقل از خبرورزشی، دروازه بان اسبق تیم های ملی و استقلال در انزوا درگذشت و جنازه اش نزدیک به یک هفته در سردخانه ماند تا مجوز خاکسپاری اش در قطعه نام آوران صادر شود. هرچند سه روز از این یک هفته به این دلیل برای خاکسپاری در نظر گرفته نشد که سیزده بدر و تعطیلات آخر هفته بود و اغلب دوستانش برای دور افتخار آخر عمو در تهران نبودند اما از صبح روز شنبه، یک مانع اداری پیش پای خاکسپاری فرامرز ظلی بود.
این مانع در نهایت با اتحاد فوتبالی ها و عقب نشینی شورای شهری ها برداشته شد…
نادر فریادشیران یکی از مردانی که تلاش کرد این اتفاق رقم بخورد، می گوید: «می دانیم در قطعه نام آوران دیگر جای کمی وجود دارد اما مسئولان باید فکری کنند و یک جای جدید برای پیشکسوتان اختصاص بدهند. به زنده شان که احترام نمی گذارید لااقل به مرده آنها رحم کنید!»
حق با فریاد شیران است، تا همین چند سال پیش حداقل یک پیشکسوت که می مُرد، مُرده اش ارج و قرب پیدا می کرد اما حالا حتی خاکسپاری در قطعه نام آوران هم از پیشکسوت دریغ می شود. قبلا پیشکسشوت خوب، پیشکسوت مرده بود اما الان انگار دیگر اصلا پیشکسوت خوب نداریم. فقط شما خوبید!
گویا مصوب شده فقط قهرمانان جهان و المپیک در این قطعه خاک شوند. از آن مصوبه های خنده دار چرا که ما فقط در چند رشته ورزشی مدال آور جهان و المپیک داریم و بقیه را که نمی توانیم در قطعه های معمولی به خاک بسپاریم؟
وقتی فرامرز ظلی مرد، به این دلیل که فدراسیون فوتبال کمیته پیشکسوتان ندارد، نادر فریادشیران به عنوان مسئول کمیته پیشکسوتان کانون مربیان پی کار را گرفت و همراه دخترانش دنبال نامه ها رفت. نامه فدراسیون صادر شد، نامه وزارت ورزش را هم اسبقیان صادر کرد اما شورای شهر اجازه نداد پیکر عمو ظلی در قطعه نام آوران دفن شود.
سعید حقوردی، رییس سازمان ملی قهرمانان ورزش در تلویزیون و در جریان یک برنامه تلویزیونی شورای شهر و فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش را به توپ بست.
کار به جایی رسید که حشمت مهاجرانی هم از دبی تماس گرفت و گفت: عمو ظلی در تیم نایب قهرمان بازی های آسیایی 1966 بانکوک دروازه بان تیم ملی بوده، مقطعی هم دستیار من در تیم های ملی بوده، دروازه بان ملی و مربی ملی را هم در قطعه نام آوران دفن نمی کنید؟
حمید استیلی، حسین فرکی، پیشکسوت های همیشه همراه در سختی ها نیز مثل نادر فریادشیران از همان ابتدا پای کار بودند. حبیب کاشانی هم قدم به گود گذاشت و امضا را به هر زحمتی بود از چمران، رییس شورای شهر تهران گرفت تا آخرین وصیت فرامرز ظلی روی زمین نماند.
فردا صبح ساعت ده در شیرودی، پیکر بی جان فرامرز ظلی دور آخر را در امجدیه می زند و سپس در قطعه نام آوران به خاک سپرده می شود و این پرسش، بی پاسخ می ماند؛ فدراسیون فوتبال که این همه کمیته و دپارتمان و آپارتمان و … دارد چرا کمیته پیشکسوتان ندارد؟
به زنده این پیشکسوتان که کمک نمی کنیم، لااقل نگذاریم مرده شان روی زمین بماند!