اعتراض بیسابقه هواداران استقلال به بازیکنان

هواداران منتسب به استقلال که در ورزشگاه آزادی حاضر بودند در وقتهای تلف شده نیمه دوم با شعار "هوادار باغیرت، بازیکن بیغیرت" خشم خود از حال و روز تیم محبوبشان را نشان دادند.
به گزارش اینتیتر به نقل از ورزش سه، هواداران تیم استقلال که از بازی خانگی این تیم مقابل فولاد استقبال چندانی نداشتند نتوانستند برد تیم محبوبشان را ببینند. یک اعلام پنالتی بحث برانگیز در دقیقه 80 به سود فولاد، رقم زننده تنها گل بازی و تعیین نام تیم برنده شد. اتفاقی که شرایط را برای استقلال بدتر از همیشه کرد.
در حالی که شاگردان بوژوویچ عملکرد قابل قبولی در زمین نداشتند و تلاشهایشان برای رسیدن به گل مساوی هیچ ثمری به همراه نداشت، صبر هواداران تیم سر آمد و شعارهای اعتراضی خود را نه علیه مدیریت و کادر فنی، بلکه علیه بازیکنان سر دادند.
هواداران منتسب به استقلال که در ورزشگاه آزادی حاضر بودند در وقتهای تلف شده نیمه دوم با شعار "هوادار باغیرت، بازیکن بیغیرت" خشم خود از حال و روز تیم محبوبشان را نشان دادند. از حق نگذریم که با وجود فصل متلاطم استقلال، طرفداران این تیم همیشه حمایت بسیار خوبی انجام دادند و هیچوقت در هیچ تورنمنت و هیچ شهری، این تیم را تنها نگذاشتند اما نتایج آنطور که شایسته این همه حمایت باشد، گرفته نشد.