شایعه عجیب در مورد سرمربی اسبق استقلال؛ جواد نکونام: پیامک دادند و گفتند من سکته مغزی کرده‌ام! | خدا را شکر پدر و مادرم ماجرا را نشنیدند

کد خبر : ۴۰۲۸۱۱
شایعه عجیب در مورد سرمربی اسبق استقلال؛ جواد نکونام: پیامک دادند و گفتند من سکته مغزی کرده‌ام! 
| خدا را شکر پدر و مادرم ماجرا را نشنیدند

۱۳ سال قبل در چنین روزی شایعه شده بود که جواد نکونام بازیکن و سرمربی اسبق استقلال دچار حمله مغزی شده است!

به گزارش اینتیتر به نقل از خبر ورزشی، صبح روز بیست و چهارم فروردین سال ۱۳۹۱ پیامکی برای تعدادی از خبرنگاران آمد که در آن ادعا شده بود جواد نکونام کاپیتان تیم ملی که در مقطع فوق برای اوساسونا بازی می‌کرد، دچار حمله مغزی شده است!

این اتفاق موجب شد تا مصاحبه ای اختصاصی با جواد داشته باشیم. نکونام بیست و چهارم فروردین ۹۱ پیرامون ماجرای فوق به ما گفت:

واقعا چه بگویم؟ وقتی یک آدم برای ارزش‌ها و خانواده‌اش اهمیت قائل نباشد، برای دیگران هم ارزش قائل نمی‌شود. مگر قحطی شایعه بود که چنین حرف دروغی را مطرح کردند و گفتند من سکته مغزی کرده‌ام؟! خدا را شکر این دروغ مسخره به گوش پدر و مادرم نرسید وگرنه تا زمان پیدا کردنم چند سال پیر می‌شدند! در ایران خیلی‌ها به یکدیگر اس‌ام‌اس دادند و برادرم وقتی متوجه قضیه شد، به موبایلم زنگ زد ولی من تلفن همراهم را داخل اتاق گذاشته و داشتم آماده می‌شدم برای تماشای بازی به ورزشگاه بروم. البته خوشبختانه نیم ساعت قبل از آن با برادر کوچکترم حرف زده بودم اما با این وجود آنها تا زمانی که با خودم صحبت کنند، به شدت استرس داشتند.

نکونام ادامه داد: وجدانا درست نیست از خبری که مطمئن نیستیم و می‌دانیم احتمال صحت داشتن آن کم است، به دیگران اطلاع رسانی کنیم.

نظرات بینندگان