شوک به فوتبال ایران| رضایتنامه ۱۶۰ میلیاردی در پشت پرده خرید استقلال؟

مسعود عبدی، مالک باشگاه خیبر خرم آباد ، در این خصوص بیان کرد: ” مهران احمدی یکی از بهترین و با معرفتترین بازیکنان بود که در اختیار داشتیم.
به گزارش اینتیتر به نقل از اندیشه معاصر، مسعود عبدی، مالک باشگاه خیبر خرم آباد ، در این خصوص بیان کرد: ” مهران احمدی یکی از بهترین و با معرفتترین بازیکنان بود که در اختیار داشتیم. برای رضایتنامه او از استقلال ۱۶ میلیارد تومان دریافت کردیم و همان مبلغ را تمام و کمال به باشگاه هوادار دادیم تا گودرزی را به خدمت بگیریم.”
افزایش دو برابری مبلغ رضایتنامه در روز پایانی نقل و انتقالات
نکته قابل توجه این است که در ابتدا مبلغ رضایتنامه مهران احمدی تنها ۸ میلیارد تومان بود. اما با نهایی شدن قرارداد او در روز پایانی نقل و انتقالات زمستانی، این مبلغ به صورت چشمگیری افزایش یافت و به ۲ برابر رسید. استقلال هم چارهای جز پرداخت این مبلغ نداشت.