مدیران عامل استقلال و پرسپولیس، هواداران را با این 2 گزینه نقل و انتقالات سر کار گذاشته اند!

کد خبر : ۴۰۷۶۷۰
مدیران عامل استقلال و پرسپولیس، هواداران را با این 2 گزینه نقل و انتقالات سر کار گذاشته اند!

اسامی تکراری 3-2 فصلی می‌شود که اطراف 2 باشگاه پرسپولیس و استقلال شنیده می‌شوند.

به گزارش اینتیتر به نقل از فوتبال 360، رقابت‌های بیست‌وچهارمین دوره لیگ برتر به زودی و حدود 2 هفته دیگر به پایان می‌رسد تا تنور داغ بازار نقل‌وانتقالات دوباره روشن شود؛ هرچند که از همین حالا، بازار باز نشده، شایعاتش به راه افتاده و تیم‌های بزرگ را درگیر کرده است.

فارغ از مباحث همیشگی که در طول این پنجره‌های تابستانی و زمستانی مطرح می‌شود، فعالیت 2 باشگاه پرسپولیس و استقلال به واسطه خیل تماشاگرانش همیشه جذاب بوده. این روزها کم نیستند شایعاتی که کلی بازیکن و مربی را به این 2 تیم مطرح پایتخت وصل می‌کنند؛ شایعاتی که تعدادی از آن‌ها جدید و بخشی دیگر هم تکراری است. تعدادی هم به قدری تکرار شده‌اند که این بار باورش برای هواداران هم سخت‌تر شده است.

علی قلی‌زاده در پرسپولیس

این فصل احتمالا برای سومین سال متوالی است که اسم علی قلی‌زاده اطراف باشگاه پرسپولیس شنیده می‌شود. وینگر خوش‌تکنیک تیم ملی فوتبال ایران که چند صباحی است در لیگ‌های درجه 2 و 3 فوتبال اروپا توپ می‌زند، خیلی وقت است تبدیل به دستمایه‌ای برای مدیریت پرسپولیس شده تا هر بار که فشار تماشاگر و هوادار را حس می‌کند، پیشنهاد به او را به میان بکشد و از این بگوید که مذاکرات خوب پیش رفته است. در اینکه قلی‌زاده تمایلش برای بازگشت به فوتبال ایران را از یک سو و باشگاه پرسپولیس از سوی دیگر، هر از چندی ابراز کرده، تردیدی نیست ولی آن روی داستان، یعنی دقیقا بخشی که مربوط به مدیریت این باشگاه است، تردیدها را تحریک می‌کند.

پرسپولیسی‌ها مثل همین روزها، چندسال است که علی قلی‌زاده را بهانه‌ای برای آرام کردن مخاطب قرار می‌دهند ولی هر بار در پای انتقال او به پرسپولیس و یا شاید حتی در مذاکره با باشگاه او شکست سختی می‌خورند. امسال هم مدیریت پرسپولیس فراموش نکرده پس از ناکامی مطلق در این دوره از رقابت‌های آسیایی، لیگ برتر و جام حذفی به سراغ وعده‌های نقل و انتقالاتی برود؛ از قضا تکراری‌ترین اسمی که از دهن مدیرعامل و اطرافیانش شنیده می‌شود همین علی قلی‌زاده است.

والتر ماتزاری در استقلال

آش این یکی از ماجرای حضور قلی‌زاده در پرسپولیس هم شورتر است. اگر نیامدن قلی‌زاده، تهدیدی برای پرسپولیس نبوده، بازی با اسم والتر ماتزاری توسط مدیران استقلال، رسما این تیم را به منطقه سقوط نزدیک کرد. استقلالی‌ها هم یکی 2 سالی می‌شود که وعده کشاندن یک مربی اسم‌ورسم‌دار به تهران را می‌دهند که اتفاقا خروجی مشترک آن‌ها به والتر ماتزاری ایتالیایی می‌رسد. مربی‌ای که ظاهرا دندان ایرانی‌ها را خوب شمرده و بلد است چطور دست بالا در مذاکرات حاضر شود.

استقلال پس از شکست سختی که در مذاکره چندماه پیش مقابل همین مربی خورد و نهایتا مجبور شد هدایت تیم را به دستان مرد گمنامی مثل میودراگ بوژوویچ بدهد، این روزها دوباره دنبال والتر افتاده‌اند به این امید که ناکامی اخیر را جبران کنند. عجیب است که تمام خروجی‌های منجر به مذاکره با مربیان سرشناس دنیا در این باشگاه به والتر ماتزاری ختم می‌شود و گزینه چندان دیگری یا ندارند و یا اینکه اسمش به اندازه ماتزاری دهان پرکن نیست.

نیاز به اقدام عملی

بر کسی پوشیده نیست که هم علی قلی‌زاده بازیکن توانمندی است و هم والتر ماتزاری مربی‌ای سرشناس؛ ولی واقعیت امر این است که بیش از شعار و اقدام سطحی، مدیریت این 2 باشگاه نیاز به اقدام عملی برای در اختیارداشتن این چهره‌ها و بازیکنان و مربیانی این چنینی دارند وگرنه بعید است دیگر، تماشاگران با مطرح شدن این اسامی، مثل سال و ماه‌های پیش لبخند پهنی به روی صورت بیاورند و کارنامه مدیریتی طرفین را به دست فراموشی بسپارند. 

نظرات بینندگان