واکنش قاطع کارتال به ناراحتی علیپور از تعویض شدن در بازی پرسپولیس - خیبر

سرمربی پرسپولیس درباره درگیری بعد از بازی برخی از افراد منتسب به باشگاه خیبر با افشین پیروانی هم گفت: احتمالا یکی از افراد کادر اداری تیم حریف، مشت محکمی زیر چشم افشین پیراونی زده است که این قابل قبول نیست.
به گزارش اینتیتر به نقل از ایسنا، تیم فوتبال پرسپولیس در جریان هفته بیستونهم لیگ برتر فوتبال ایران (پنجشنبه) دو بر یک میزبانش خیبر خرمآباد را شکست داد.
اسماعیل کارتال سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پس از این دیدار اظهار کرد: به بازیکنانم برای برد تبریک میگویم. در ۱۵ دقیقه ابتدایی نیمه اول سه فرصت ۱۰۰ درصد گل داشتیم اما استفاده نکردیم و با یک اشتباه، خودمان به خودمان گل زدیم. ما تیمی هستیم که سعی میکنیم فوتبال بازی کنیم اما تیم حریف به دنبال بازی بلند بود. در نیمه دوم فهمیدیم چطور باید بازی کنیم.
وی افزود: زمین تمرین ما بسیار خوب است و دو زمین خوب در اختیار داریم. از مدیر و پرسنل که در این زمینه تلاش کردند تشکر میکنم.
وی درباره درگیری بعد از بازی برخی از افراد منتسب به باشگاه خیبر با افشین پیروانی هم گفت: احتمالا یکی از افراد کادر اداری تیم حریف، مشت محکمی زیر چشم افشین پیراونی زده است که این قابل قبول نیست. فوتبال اینگونه پیشرفت نمیکند. از دیروز که اینجا آمدیم برخی در اطراف هتل به تیم ما و علیپور فحاشی کردند. در فوتبال برد و باخت وجود دارد و مهم این است که به یکدیگر احترام بگذاریم.
او همچنین گفت: ما امروز در نیمه دوم عملکرد خوبی داشتیم. تیم حریف سعی داشت پرس کند تا ما فوتبال بازی نکنیم.
وی درباره ناراحتی علیپور از تعویض هم گفت: هر کسی که در زمین نتواند کاری که میخواهیم انجام بدهد، را تعویض میکنم.