خبر سر صبحی از نقل و انتقالات استقلال جنجالی شد

کد خبر : ۴۰۹۸۱۹
خبر سر صبحی از نقل و انتقالات استقلال جنجالی شد

با پایان رقابت‌های لیگ برتر و در شرایطی که بیش از دو ماه تا باز شدن پنجره نقل و انتقالات تابستانی باقی مانده اکثر تیم‌های لیگ برتری فعالیت‌های نقل و انتقالاتی خود را آغاز کرده‌اند.

به گزارش اینتیتر به نقل از اندیشه معاصر، با پایان رقابت‌های لیگ برتر و در شرایطی که بیش از دو ماه تا باز شدن پنجره نقل و انتقالات تابستانی باقی مانده اکثر تیم‌های لیگ برتری فعالیت‌های نقل و انتقالاتی خود را آغاز کرده‌اند.

جنجالی شد باشگاه استقلال که کارش در رقابت‌های جام حذفی به پایان نرسیده و امیدوار به کسب عنوان قهرمانی این مسابقات است علاوه بر فعالیت‌های نقل و انتقالاتی در کش و قوس انتخاب سرمربی هم قرار دارد که تصمیم‌گیری در این رابطه به بعد از حضور سیدروف در ایران موکول شده است.

مدیران باشگاه استقلال برای حضوری فعال در نقل و انتقالات، مذاکراتی با چند بازیکن لیگ برتری و لژیونر داشته‌اند؛ آنها در تلاش برای بازگرداندن محمد دانشگر و امید نورافکن دو بازیکن سابق استقلال هستند، دانشگر بازیکن آزاد است و مشکلی برای آبی‌پوش شدن ندارد اما نورافکن چون تحت قرارداد سپاهان است مذاکرات دو باشگاه برای پرداخت مبلغ رضایت‌نامه یا معاوضه همچنان ادامه دارد.

سعید سحرخیزان بازیکن اورنبورگ دیگر گزینه‌ی استقلالی‌ها است که ظاهرا به دلیل سقوط تیمش به دسته پایین‌تر می‌تواند با فعال کردن بند فسخی که دارد به راحتی از این تیم جدا شود. مجید حسینی، محمدجواد حسین‌نژاد، مهدی قایدی، علی کریمی، محمد قربانی و محمد محبی هم گزینه‌های احتمالی و مدنظر مدیران استقلال هستند که در صورت موفقیت‌آمیز بودن مذاکرات امکان حضورشان در جمع آبی‌پوشان وجود دارد.

گفتنی است؛ علیرضا بیرانوند دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور هم که از او به عنوان گزینه استقلال نام برده می‌شود در هیئت مدیره این باشگاه مخالفانی دارد و با وجود علاقه او به آبی‌پوش شدن این انتقال بعید به نظر می‌رسد، در هر صورت چنانچه او به استقلال نزدیک شود حسینی قراردادش را با آبی‌پوشان تمدید نمی‌کند.

نظرات بینندگان