علی پروین: یارو دست چپ و راستش را بلد نیست ولی میلیاردی پول می‌گیرد | ۲۰۰ میلیون بدهید تا به تلویزیون بروم | برای پرسپولیس اسپانسر دارم

کد خبر : ۴۱۱۶۴۶
علی پروین: یارو دست چپ و راستش را بلد نیست ولی میلیاردی پول می‌گیرد | ۲۰۰ میلیون بدهید تا به تلویزیون بروم | برای پرسپولیس اسپانسر دارم

سلطان پرسپولیس چهارده سال قبل حرف‌های خواندنی به خبر ورزشی زد.

به گزارش اینتیتر به نقل از خبر ورزشی، علی پروین همیشه خوش مصاحبه بوده است. علی آقا هشتم خرداد سال ۱۳۹۰ مصاحبه ای کوتاه اما بسیار جذاب با خبر ورزشی انجام داد که بدون هیچ توضیح اضافه‌ای خلاصه‌اش را برایتان دوباره قلمی کرده‌ایم:

– الان در این فوتبال یارو دست چپ و راستش را بلد نیست ولی یک میلیارد پول گرفته آنوقت من علی پروین اگر حالا فوتبال بازی می‌کردم، نباید دو میلیارد می‌گرفتم؟ ( علی آقا زمانی این حرف را زد که دلار زیر ۱۵۰۰ تومان بود )

– برای برنامه زنده حاضرم به تلویزیون بروم ولی به شرطی که ۲۰۰ میلیون تومان بریزند به حسابم. اگر به تلویزیون بروم، در برنامه زنده حرف‌هایی می‌زنم که تا حالا در عمرتان نشنیده باشید.

– عادل فردوسی‌پور و بهرام شفیع خیلی اصرار می‌کنند که به تلویزیون بروم ولی هنوز تصمیم نگرفته‌ام.

هنوز معلوم نیست برای لیگ یازدهم به پرسپولیس می‌روم و در این باشگاه سمت می‌گیرم یا نه؟ البته یک صحبت‌هایی شده و چند اسپانسر هم دارم ولی بماند برای بعد.

نکته: علی پروین هفت سال بعد از این مسابقه در یک برنامه زنده تلویزیونی حاضر شد و قبل از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه با عادل فردوسی‌پور صحبت کرد. او بعد از آن هم چند بار دیگر در تلویزیون ظاهر شد.

نظرات بینندگان