شوک نقل و انتقالات پرسپولیس: زارع در ازای ۲ ستاره و ۲۰ میلیارد تومان؟!

کد خبر : ۴۱۳۲۶۳
شوک نقل و انتقالات پرسپولیس: زارع در ازای ۲ ستاره و ۲۰ میلیارد تومان؟!

باشگاه پرسپولیس طی حدود دو هفته اخیر، جذب یک مدافع میانی را با جدیت بیشتری دنبال کرده است. پس از منتفی شدن انتقال عارف آقاسی، تمرکز پرسپولیس بر روی جذب محمدمهدی زارع از گل‌گهر معطوف شد.

به گزارش اینتیتر، در ابتدا، گزارش‌هایی مبنی بر مخالفت مهدی تارتار، سرمربی گل‌گهر، با این انتقال منتشر شد، چرا که او تمایلی به از دست دادن بازیکن ملی‌پوش و جوان خود نداشت. با این حال، به نظر می‌رسید باشگاه سیرجانی به دنبال درآمدزایی از طریق فروش این بازیکن است و راضی کردن آن‌ها کار دشواری نخواهد بود. در ابتدا مبلغ رضایت‌نامه زارع ۸۰ میلیارد تومان اعلام شد که پرداخت چنین رقمی برای پرسپولیس، با توجه به اضافه شدن هزینه قرارداد بازیکن، تقریباً غیرممکن و غیرمنطقی به نظر می‌رسید. علاوه بر این، پرسپولیس در رقابت با سایر باشگاه‌های متمول لیگ برتر برای جذب زارع، کار دشوارتری پیش رو داشت.

پیشنهاد جدید پرسپولیس و نقش استیلی

با این حال، از دو سه روز گذشته و با ارائه پیشنهادهای جدید، به نظر می‌رسد زارع یک قدم به پرسپولیس نزدیک‌تر شده است. شنیده‌ها حاکی از آن است که باشگاه پرسپولیس به گل‌گهر پیشنهاد داده است تا الکسیس گندوز و فرشاد احمدزاده را به همراه ۲۰ میلیارد تومان پول نقد، در ازای جذب زارع، واگذار کند. ظاهراً این پیشنهاد، سیرجانی‌ها را وسوسه کرده و احتمالاً تارتار نیز به جدایی بازیکن ملی‌پوش خود رضایت خواهد داد.

البته در این زمینه شایعات و اعداد کاملاً متفاوتی نیز مطرح است. برخی منابع خبر داده‌اند که پرسپولیس پیشنهاد داده تا سعید مهری را در کنار گندوز به گل‌گهر بدهد و ۲۰ میلیارد تومان نیز پرداخت کند. در همین حال، به نظر می‌رسد حمید استیلی مأمور شده تا این انتقال را به سرانجام برساند و تا این لحظه به موفقیت‌هایی نیز دست یافته است. با این حال، نهایی شدن این ماجرا ممکن است تا پس از بازی تیم ملی ایران مقابل کره شمالی به تعویق بیفتد.

 

نظرات بینندگان