کارتال تکلیف وحید امیری با پرسپولیس را یکسره کرد

در چند روز گذشته به یکباره موجی از اخبار مطرح شد که نظر باشگاه پرسپولیس و کارتال سرمربی این تیم عوض شده و احتمال ماندن وی در جمع سرخپوشان افزایش پیدا کرده است.
به گزارش اینتیتر به نقل از آنا، وحید امیری کاپیتان دوم پرسپولیس قراردادش با این تیم به پایان رسیده و در خبر رسمی که باشگاه پرسپولیس چندی قبل منتشر کرد اعلام شد در مورد تمدید قرارداد او با این تیم فعلا تصمیمی گرفته نشده و در لیست انتظار است. مدتی بعد درویش مدیرعامل سرخپوشان در یکی از برنامه های رونمایی از بازیکنان پرسپولیس اعلام کرد که به امیری پیشنهاد دستیاری کارتال را داده اند و او قبول نکرده است.
در چند روز گذشته به یکباره موجی از اخبار مطرح شد که نظر باشگاه پرسپولیس و کارتال سرمربی این تیم عوض شده و احتمال ماندن وی در جمع سرخپوشان افزایش پیدا کرده اما طبق پیگیری خبرنگار آنا از این باشگاه فعلا در مورد امیری تصمیمی تغییر نکرده است و همان نظر اولیه کارتال به قوت خود باقی است مگر اینکه در ادامه نقل و انتقالات نظر کارتال تغییر کند.