یک پرسپولیسی به استقلال می آید

کد خبر : ۴۱۴۸۶۱
یک پرسپولیسی به استقلال می آید

در موقعیتی که گفته می شود ساپینتو حتی مسوولیت نقل و انتقالات استقلال را هم به عهده می گیرد تا زیر نظر خودش یک تیم مدعی را روانه لیگ بیست و پنجم کند، یکی از بازیکنان مورد علاقه او در تیم رقیب توپ می زند!

به گزارش اینتیتر به نقل از خبرورزشی، ریکاردو ساپینتو نزدیک ترین فرد به نیمکت استقلال است و احتمالا پس از عادی شدن شرایط جنگی، او به عنوان سرمربی جدید آبی ها برگزیده می شود؛ چرا که در شرایط فعلی هیچ گزینه ای بهتر از او نیست و خودش هم موافقتش را با بازگشت اعلام کرده است.

در موقعیتی که گفته می شود ساپینتو حتی مسوولیت نقل و انتقالات استقلال را هم به عهده می گیرد تا زیر نظر خودش یک تیم مدعی را روانه لیگ بیست و پنجم کند، یکی از بازیکنان مورد علاقه او در تیم رقیب توپ می زند! صحبت از سعید مهری هافبک مورد وثوق سرمربی پرتغالی است که در استقلال از او به عنوان مهره فیکس بازی می گرفت و حتی وی را با خودش به قبرس برد تا قهرمانی با آپوئل را تجربه کند. مهری در روزهایی که آبی می پوشید، چندان بازیکن محبوب هواداران نبود اما ساپینتو اعتقاد زیادی به او داشت و این موضوع را بعدا هم نشان داد. هرچند مهری در بازگشت به ایران یاغی شد و حالا یک سال دیگر هم با پرسپولیس قرارداد دارد.

البته که جایگاه مهری در ترکیب پرسپولیس خیلی هم مستحکم نیست و قطعا با ارائه یک پیشنهاد می توان سرخ ها را راضی به صدور رضایتنامه وی کرد اما مساله اینجاست که آیا این بار هم ساپینتو علاقه دارد با مهری کار کند؟ بعید به نظر می رسد در شرایطی که این هافبک آذری چندان آماده نیست و با پوشیدن پیراهن پرسپولیس از چشم هواداران افتاده، استقلال برنامه بازگرداندن او را دنبال کند اما اگر سرمربی پرتغالی بخواهد، قضیه متفاوت می شود!

نظرات بینندگان