خبر ظهرگاهی از نقل و انتقالات استقلال امروز ۱۵ تیر ۱۴۰۴ | ستاره لژیونر دوباره آبی‌پوش شد

کد خبر : ۴۱۶۱۴۹
خبر ظهرگاهی از نقل و انتقالات استقلال امروز ۱۵ تیر ۱۴۰۴ | ستاره لژیونر دوباره آبی‌پوش شد

علی کریمی، هافبک با تجربه و ۳۱ ساله کایسری اسپور ترکیه، در آستانه انتقال به استقلال قرار گرفته است.

به گزارش اینتیتر به نقل از فوتبال ۳۶۰، بعد از وقفه‌ای قابل توجه در باشگاه استقلال در مسیر تقویت ترکیب تیم برای فصل جدید، حالا و با ورود احتمالی ریکاردو سا پینتو به ایران، مدیران استقلال نیز در تلاش برای بهبود شرایط رختکن این تیم برای فصل آتی هستند. البته هنوز هواداران استقلال به شدت از شرایط فعلی ناراضی بوده و معتقدند که این تیم برای تبدیل شدن به یک تیم مدعی در فصل بعد باید ستاره‌های بیشتری را جذب کند.

اما به هر حال به نظر می‌رسد بعد از چند فصل انتظار بازگشت علی کریمی ستاره ملی‌پوش، باتجربه و سابق استقلال به این باشگاه قطعی شده و طی روزهای آینده خبر رسمی حضور او در جمع آبی‌پوشان منتشر خواهد شد.

ساعتی قبل سایت ترنسفرمارکت با انتشار تصویری مدعی شد که بازگشت علی کریمی به استقلال قطعی شده و او فصل بعد با لباس این تیم به میدان خواهد رفت. به نظر می‌رسد باشگاه استقلال رقم ۴۰۰ هزار یورو برای رضایت‌نامه علی کریمی پرداخت کرده و البته مبلغی هم به خود این بازیکن داده خواهد شد.

برخی منابع به فوتبال ۳۶۰ مدعی شدند که اختلافی در حدود ۲۰ میلیارد بین رقم درخواستی علی کریمی و باشگاه استقلال وجود دارد که البته به نظر می‌رسد این اختلاف نیز مرتفع شده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، به زودی شاهد رسمی شدن انتقال علی کریمی به باشگاه استقلال خواهیم بود. در اوایل بازار تابستانی شایعاتی در مورد احتمال بازگشت مجید حسینی، دیگر ستاره سابق استقلال و شاغل در ترکیه نیز به این باشگاه منتشر شده بود، اما این اتفاق رخ نخواهد و البته آبی‌پوشان بعد از جذب عارف آقاسی، جذب یک مدافع وسط دیگر را در دستور کار خود قرار نمی‌دهند.

علی کریمی که در پاییز سال ۹۹ از استقلال جدا و راهی لیگ قطر شده بود، حالا بعد از ۵ فصل دوری از این باشگاه دوباره لباس آبی استقلال را به تن خواهد کرد. علی کریمی در دوران ۲ ساله حضور خود در استقلال خاطرات خوبی در ذهن هواداران از خود بر جای گذاشته بود. البته از دست دادن یک پنالتی در داربی در مقابل علیرضا بیرانوند، نقطه تلخ کارنامه در دوران حضور در استقلال بود. اما سبک بازی ساده و نقش آفرینی متمادی در میانه میدان و البته رفتار بی‌حاشیه و حرفه‌ای علی کریمی، او را تبدیل به گزینه محبوب طرفداران استقلال در فصل تابستان کرده بود. حالا به نظر می‌رسد بعد از این انتقال فشار هواداران از روی مدیریت به تدریج کاسته خواهد شد و البته با حضور ریکاردو سا پینتو در تهران، احتمالاً به زودی شاهد حضور چند بازیکن جدید دیگر هم در استقلال خواهیم بود.

در فصل منتهی به جام جهانی، علی کریمی با هدف بازگشت به ترکیب تیم ملی و تبدیل شدن به یکی از مسافران جام جهانی ۲۰۲۶، به استقلال ملحق می‌شود و امیدوار به تکرار خاطرات درخشان گذشته خود در ترکیب این باشگاه در میانه میدان خواهد بود. 

تکمیلی:

ترانسفرمارکت خبر داد انتقال علی کریمی به استقلال نهایی و صد در صد شده است.

گفته شده رونمایی از این بازیکن و نیز اعلام رسمی تمدید قرارداد سیدحسین حسینی پس از عاشورا خواهد بود.

نظرات بینندگان