خبر بد نقل و انتقالاتی پرسپولیس امروز ۲۱ تیر ۱۴۰۴ | این شاه ماهی از پرسپولیس جدا می شود

کد خبر : ۴۱۶۹۴۷
خبر بد نقل و انتقالاتی پرسپولیس امروز ۲۱ تیر ۱۴۰۴ | این شاه ماهی از پرسپولیس جدا می شود

پرسپولیس روز چهارشنبه 18 خرداد ماه راهی ترکیه شد و فردای این روز دور جدید تمرینات پیش فصل خود را در زمین تمرینی کمپ ارزروم آغاز کرد

به گزارش اینتیتر به نقل از فرهیختگان، پرسپولیس روز چهارشنبه 18 خرداد ماه راهی ترکیه شد و فردای این روز دور جدید تمرینات پیش فصل خود را در زمین تمرینی کمپ ارزروم آغاز کرد. در اولین جلسه تعدادی از بازیکنان این تیم از جمله اوستون اورونوف، سردار دورسون و میلاد محمدی غیبت داشتند که دو نفر آن‌ها که محمدی و اورونوف باشند پنجشنبه‌شب خود را به استانبول رسانده و از روز گذشته استارت زدند.

طبق برنامه‌ای که وحید هاشمیان برای شاگردانش در نظر گرفته، آن‌ها صبح بعد از صرف صبحانه و استراحتی کوتاه یک جلسه تمرینی پرفشار را همراه کار با توپ در زمین چمن انجام می‌دهند و در نوبت عصر هم تمرینات قدرتی در برنامه‌های این تیم قرار دارد. فعلا برنامه‌ها دو‌روزه به بازیکنان اعلام می‌شود و هنوز مشخص نیست که سرخپوشان بازی دوستانه‌ای در کمپ تمرینی خود خواهند داشت یا نه. ضمن اینکه مدت زمان اردو هم به طور دقیق مشخص نشده است و فعلاً قرار است این اردو تا اول مرداد ماه ادامه داشته باشد. 

سرخپوشان راضی از انتخاب باشگاه 

جدایی اسماعیل کارتال شوک چندانی به تیم پرسپولیس وارد نکرد و ظاهراً اکثر بازیکنان این تیم چندان از قطع همکاری با مربی اهل ترکیه ناراضی نیستند. این مسئله در شروع دور جدید تمرینات سرخپوشان مشهود بود و برخی از آن‌ها از این جدایی استقبال هم کردند. اما در حال حاضر بازیکنان پرسپولیس از انتخاب وحید هاشمیان به عنوان سرمربی تیم‌شان راضی هستند و اعتقاد دارند که او مربی جوان و با انرژی و در عین حال صادقی است که بهتر می‌توانند با وی ارتباط برقرار کنند. این در شرایطی است که هاشمیان از همان ابتدای اردو روی نظم و انضباط تیمی و فردی تأکید ویژه‌ای داشت و از همه شاگردانش خواست که رفتار حرفه‌ای را در همه زمینه‌ها داشته باشند. مربی جوان پرسپولیس همچنین تأکید ویژه‌ای داشت به اینکه باید در بهترین فرم خود باشند تا بتوانند خواسته هواداران که تکرار قهرمانی‌های گذشته است را برآورده سازند و در این مسیر نیز کار بسیار سختی پیش رو دارند. در کل فضای دوستانه خوبی تا اینجای اردوی سرخپوشان حاکم بوده و در عین حال تمرینات به شکل کاملاً جدی و با برنامه دنبال می‌شود. 

 

پنهان‌کاری درمورد اورونوف

باشگاه پرسپولیس چندان تمایل ندارد که به مصدومیت نسبتاً طولانی اوستون اورونوف بپردازد و به همین خاطر در مورد این بازیکن فقط اعلام کرده که به اردوی سرخپوشان در ترکیه اضافه شد. او غیر از اینکه با یک روز تأخیر در محل اردو حاضر شد در اولین تمرین تیمش به صورت اختصاصی کار کرده و کادر پزشکی نیز وضعیت این بازیکن را بررسی کرد. اورونوف در فیفا دی اخیر بار دیگر از ناحیه همسترینگ مصدوم شده بود و با وجود اینکه ایجنتش تأکید داشت او دو هفته‌ای بهبود پیدا خواهد کرد با گذشته 5 هفته هنوز شرایط تمرین کردن را پیدا نکرده است. اورونوف که معمولاً از تمرینات سنگین بدنسازی استقبال نمی‌کند، وضعیتش از سوی کادرپزشکی پرسپولیس بررسی و به وحید هاشمیان و کادرش اطلاع داده خواهد شد. ستاره ازبک اگرچه بازیکن مهمی برای پرسپولیس و جزء گران‌ترین بازیکنان این تیم هم به حساب می‌آید اما اگر قرار باشد به مانند فصل پیش بیشتر زمان فصل را مصدوم باشد چندان به کار این تیم نخواهد آمد. 

 

خبری از دورسون نشد

سخنگوی جدید باشگاه پرسپولیس اخیراً مدعی شده بود که سردار دورسون مشکلی برای ادامه همکاری با این باشگاه ندارد و به مانند دیگر نفرات خارجی سرخپوشان در اردوی ترکیه این تیم را همراهی خواهد کرد. البته که او همین حرف را در مورد اسماعیل کارتال هم مطرح کرده بود. با آغاز اردوی سرخپوشان در کمپ ارزروم اسپور انتظار می‌رفت دورسون که از همه اعضای تیمش نزدیک‌تر به محل اردو بود زودتر از بقیه خودش را به این محل برساند که این اتفاق رخ نداد. جالب اینکه از تهران همچنان به هاشمیان خبر می‌دادند که دورسون به کمپ خواهد آمد و تا روز جمعه خودش را خواهد رساند که روز گذشته باز خبری از این مهاجم ترکیه‌ای نشد. دورسون پیش از این در گفت‌و‌گو با رسانه‌های کشورش اعلام کرده بود که برای ماندن در پرسپولیس خواسته‌ای دارد که آن را از طریق ایجنتش به مدیریت این باشگاه اعلام کرده بود. تمدید قرارداد دوساله خواسته دورسون بود که البته از سوی مسئولان باشگاه پرسپولیس تأیید نشد. آنچه مسلم است هاشمیان تا زمانی که شرایط دورسون را به طور دقیق بررسی نکند به تمدید قرارداد او رضایت نخواهد داد. به هر حال باید دید ظرف امروز و فردا مهاجم ترک‌تبار پرسپولیس به کمپ ارزروم اسپور خواهد رفت یا اینکه تصمیم می‌گیرد قراردادش را با این باشگاه فسخ کند. 

 

هاشمیان به زودی لیست می‌دهد

خیلی از هواداران پرسپولیس بابت اینکه این تیم فعالیتش در بازار نقل و انتقالات را متوقف کرده نگران هستند و فکر می‌کنند سرخپوشان با همین تیم راهی مسابقات خواهند شد. اما واقعیت این است که هاشمیان در بدو ورودش به باشگاه پرسپولیس مانع انتقال قرضی امیر‌رضا رفیعی و سهیل صحرایی به تیم‌های لیگ برتری و جذب نفراتی مثل صادق محرمی، پویا پورعلی و حسین ابرقویی شد. در واقع هاشمیان از مدیریت باشگاهش وقت خواست که با شروع اردوی تیمش شرایط همه بازیکنان را بررسی و در مورد نیاز‌های تیمش در پست‌هایی که ضعف دارند تصمیم‌گیری کند. برخلاف اسماعیل کارتال که علاقه زیادی به استفاده از سیستم 2-4-4 داشت به نظر می‌آید هاشمیان علاقه‌مند به سیستم 1-3-2-4 باشد و بر همین اساس نفرات مدنظرش را انتخاب کند. هاشمیان هنوز هیچ لیست خریدی به باشگاه پرسپولیس نداده اما برخی از مسئولان این باشگاه از طریق ایجنت‌های نزدیک به خود نام دو سه بازیکن خارجی را در پست‌های دفاع میانی و دفاع راست به این مربی معرفی کرده‌اند. از طرفی خود هاشمیان هم از طریق چند ایجنت در حال بررسی وضعیت چند بازیکن است. با آمدن هاشمیان به پرسپولیس حداقل هواداران این تیم باید خیال‌شان بابت این موضوع راحت باشد که او مربی‌ای نیست که برای آوردن بازیکن خارجی به مسئله‌ای غیر از کیفیت فنی او فکر کند و از طرفی مربی‌ای هم نیست که اجازه دهد بازیکنی به وی تحمیل شود. 

گندوز و اسدی در آستانه فسخ

پرسپولیس نسبت به فصل قبل دو دروازه‌بانش را از دست خواهد داد. الکسیس گندوز همان طور که انتظارش می‌رفت به عنوان بازیکن حرفه‌ای در محل اردوی آماده‌سازی تیمش حاضر شد اما با این حال از طریق ایجنتش به دنبال فسخ قرارداد یکطرفه با باشگاه خود است. این در حالی است که او دو فصل دیگر با باشگاه پرسپولیس قرارداد دارد و به نظر می‌آید این دروازه‌بان راه اسماعیل کارتال را در پیش گرفته است. ایجنت کارتال با استفاده از بند فورس ماژور (به ادعای حمید استیلی) قرارداد این مربی را یکطرفه با پرسپولیس فسخ کرد و گفته می‌شود گندوز هم می‌خواهد همین کار را انجام دهد تا مجبور نباشد پولی بابت رضایتنامه به قرمز‌ها بدهد. غیر از گندوز، مهرشاد اسدی هم به زودی از جمع سرخپوشان جدا می‌شود. او توانست به عنوان سهمیه زیر 25 سال در پرسپولیس بماند اما بعد از چند سال حضور در این تیم در لیست مازاد قرار گرفته است. شنیده شده پرسپولیس قیمت رضایت‌نامه این دروازه‌بان را 500 میلیون تومان اعلام کرده اما او به دنبال این است تا پرداختی به باشگاهش نداشته باشد از این جهت که در واقع باشگاه او را در لیست مازاد قرار داده است.

نظرات بینندگان