پشت‌پرده انصراف پرسپولیس و سپاهان از خرید صادق محرمی

کد خبر : ۴۱۷۷۰۲
 پشت‌پرده انصراف پرسپولیس و سپاهان از خرید صادق محرمی

برخی می خواستند لقب شاه ماهی فصل نقل و وانتقالات این فصل را به بازیکن ایرانی دیناموزاگراب کرواسی بدهند اما پرسپولیس و سپاهان به دلایل مختلف از جذب او منصرف شدند.

به گزارش اینتیتر به نقل از فرتاک نیوز، با شروع نقل و انتقالات تابستانی برخی تلاش کردند صادق محرمی را پرمشتری ترین بازیکن خطاب کنند و از سپاهان اصفهان و پرسپولیس به عنوان مشتری های پر و پا قرص این بازیکن یاد می کردند اما در نهایت هر دو باشگاه قید خرید این بازیکن ملی پوش را زدند.

سپاهان به دلیل اینکه در جناح راست آریا یوسفی را داشت که خودش ملی پوش است و تمایل نداشت دو بازیکن ملی پوش در یک پست را در سال منتهی به جام جهانی جذب کند اما گفته می شود دلیل پرسپولیس برای نخریدن صادق محرمی جالب تر است، برخی از نزدیکان باشگاه معتقدند که محرمی با روزهای اوجش فاصله دارد و در این اواخر نیز در لیگ کروسی کمتر در ترکیب اصلی قرار می گرفته که شاید دلیل این مساله مصدومیتش باشد و به همین دلیل هم رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس زیر بار خرید این بازیکن نرفته است.

با این حال صادق محرمی به تراکتور تبریز پیوست بازیکنی که گفته می شود اگر مصدوم نباشد حداقل مثل قبل در اوج آمادگی هم نیست! در حالیکه در روزهای قبل از هایجک بزرگ پرسپولیس و سپاهان از یکدیگر برای جذب محرمی خبر می زدند!

نظرات بینندگان