شکایت سپاهان از بازیکن پرسپولیس؛ مال نامشروع!

کد خبر : ۴۱۹۵۱۹
شکایت سپاهان از بازیکن پرسپولیس؛ مال نامشروع!

۱۲ سال قبل در چنین روزی گزارشی اختصاصی در مورد شکایت سپاهان از بازیکن وقت پرسپولیس منتشر کردیم.

به گزارش اینتیتر به نقل از خبرورزشی، قاسم دهنوی تابستان سال ۹۲ در آستانه پیوستن به سپاهان قرار داشت ولی به پرسپولیس پیوست تا حرف و حدیث در مورد این قرارداد بالا بگیرد.

پس از قرمزپوش‌شدن دهنوی، مدیران باشگاه سپاهان مدعی شدند او از آن‌ها پول گرفته ولی پس نمی‌دهد! ادعایی که هفتم مرداد ۹۲ سوژه گزارش و مصاحبه بلند خبرورزشی شد.

سپاهان: دهنوی پول ما را پس نمی‌دهد

علیرضا رحیمی، مدیرعامل وقت سپاهان در همان روز طی مصاحبه‌ای اختصاصی با خبرورزشی به صراحت گفت قاسم دهنوی ۵۵۰میلیون تومان از باشگاه سپاهان گرفته اما آن را پس نمی‌دهد! رحیمی مدعی شد علاوه بر دهنوی، مدیران باشگاه پرسپولیس هم پاسخ آن‌ها را نمی‌دهند و سپاهان قضیه را از طریق قانونی دنبال می‌کند. از سوی دیگر، باشگاه سپاهان با انتشار بیانیه‌ای مدعی شکایت از دهنوی به دادسرای عمومی اصفهان شد و تاکید کرد از این بازیکن به اتهام کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع شکایت کرده است.

دهنوی: به من فحاشی کردند

در همین راستا قاسم دهنوی نیز طی مصاحبه‌ای که هفتم مرداد با خبرورزشی انجام داد، با ابراز بی‌اطلاعی از شکایت سپاهان گفت: چند روز است که سپاهانی‌ها برایم روز و شب نگذاشته‌اند. آقای رحیمی به من زنگ زد و هرچه از دهانش درآمد گفت. او به من گفت کلاهبردار، شارلاتان و کلاش. البته جوابی ندادم و همه چیز را به خدا واگذار کردم اما حالا که آن‌ها شکایت کرده‌اند من نیز بیکار نمی‌نشینم و از آن‌ها شکایت می‌کنم. آقایان یادشان رفته آن‌قدر به من زنگ زدند تا به سپاهان بروم که تلفنم سوخت!

 

نظرات بینندگان