وحید امیری در پرسپولیس می‌ماند یا کادر فنی می‌شود؟ اوریه آماده بازگشت!

کد خبر : ۴۲۴۳۱۸
وحید امیری در پرسپولیس می‌ماند یا کادر فنی می‌شود؟ اوریه آماده بازگشت!

پیمان حدادی، عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس، پس از برگزاری مجمع هیات فوتبال استان تهران، درباره پیروزی اخیر تیم مقابل سپاهان در اصفهان اظهار داشت: خدا کمک کرد تا بازی حساس با سپاهان را با موفقیت پشت سر بگذاریم.

به گزارش اینتیتر، پیمان حدادی، عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس، پس از برگزاری مجمع هیات فوتبال استان تهران، درباره پیروزی اخیر تیم مقابل سپاهان در اصفهان اظهار داشت: «خدا کمک کرد تا بازی حساس با سپاهان را با موفقیت پشت سر بگذاریم. انتظار داریم روند تیم در دیدارهای آینده بهتر شود. یکی از نقاط قوت بازی اخیر، تعویض‌های موفق پرسپولیس بود.»

وی در ادامه درباره نقل و انتقالات باشگاه گفت: «تمام اقدامات بر اساس درخواست‌های هاشمیان انجام می‌شود. در حال حاضر دو جای خالی داریم و هر بازیکنی که مد نظر کادر فنی باشد، برای جذب اقدام می‌کنیم. آوردن بازیکن خارجی هر سال امکان‌پذیر است، اما باید به بازیکنان جوان نیز اعتماد کرد.»

حدادی درباره بازی نکردن پرسپولیس در ورزشگاه آزادی افزود: «مسئولان در تلاش هستند تا ورزشگاه آماده شود. فوتبال با حضور تماشاگر جذابیت بیشتری دارد و بازی در آزادی نیز این جذابیت را افزایش می‌دهد. طبق وعده مسئولان، از یکی دو ماه آینده امکان برگزاری بازی‌ها در آزادی فراهم خواهد شد. یکی از دلایل از دست رفتن امتیازات نیم‌فصل گذشته، بازی نکردن در آزادی بود؛ در دوران کرونا در آزادی بازی می‌کردیم، اما بدون هواداران جذابیتی نداشت.»

وی درباره وضعیت پزشکی سرژ اوریه گفت: «اوریه در ترکیه تست‌های پزشکی خود را پشت سر گذاشته است. این بازیکن پیش‌تر در تاتنهام و سن ژرمن نیز این مشکل را داشت و دارو مصرف می‌کرد، اما اکنون داروی خود را قطع کرده است و اعلام شده مشکل خاصی ندارد. از دیدار بعدی می‌توانیم از این بازیکن استفاده کنیم. لازم به ذکر است که باشگاه پرسپولیس فاش‌کننده خبر اوریه نبوده است.»

حدادی همچنین درباره مسائل قرارداد برخی بازیکنان افزود: «باشگاه به دو بازیکن اعلام کرده بود تیم جدید خود را انتخاب کنند. هر بازیکنی که از باشگاه پرسپولیس به تیم ایرانی دیگر برود، موظف به پرداخت غرامت است. این بند در قرارداد گندوز نیز وجود داشت. درباره مهری نیز، با توجه به مطالباتش، تلاش داشتیم تعامل مناسبی داشته باشیم.»

در خصوص آخرین وضعیت وحید امیری، حدادی تصریح کرد: «درویش در حال مذاکره با امیری است و کادر فنی نظر خود را درباره این بازیکن به باشگاه اعلام کرده است. باید شان و شخصیت امیری به هر شکل ممکن حفظ شود و او یا به عنوان بازیکن و یا در کادر فنی در پرسپولیس حضور داشته باشد. منتظر هستیم تا هاشمیان دو بازیکن مدنظر خود را به باشگاه معرفی کند.»

نظرات بینندگان