مهاجم آلمانی در رادار پرسپولیس؛ ابوبکر و گزینه‌های جدید خط حمله

کد خبر : ۴۲۵۵۱۵
مهاجم آلمانی در رادار پرسپولیس؛ ابوبکر و گزینه‌های جدید خط حمله

نام وینسنت ابوبکر، مهاجم ۳۳ ساله و کاپیتان تیم ملی کامرون، طی روزهای اخیر به عنوان یکی از گزینه‌های خط حمله پرسپولیس مطرح شد.

به گزارش اینتیتر، نام وینسنت ابوبکر، مهاجم ۳۳ ساله و کاپیتان تیم ملی کامرون، طی روزهای اخیر به عنوان یکی از گزینه‌های خط حمله پرسپولیس مطرح شد. این بازیکن فصل گذشته در سوپرلیگ ترکیه بازی کرده و ظاهراً گزینه نهایی سرخ‌پوشان بود.

با این حال، از دوشنبه شب شایعات درباره ابوبکر پررنگ‌تر شد، چرا که گفته شد استقلال نیز به دنبال جذب اوست. اگرچه باشگاه استقلال اعلام کرد برنامه‌ای برای خرید این بازیکن ندارد، شایعات دیگری مبنی بر این منتشر شد که پرسپولیس هم او را نمی‌خواهد. ابتدا دلیل منتفی شدن جذب او، مبلغ پیشنهادی بالای ابوبکر اعلام شد، اما بعدها مشخص شد که سرمربی پرسپولیس، وحید هاشمیان، به دلیل اضافه وزن و آمادگی بدنی نامطلوب، این بازیکن را نمی‌خواهد.

هاشمیان تاکید دارد که بازیکنان جدید تیم باید آمادگی بدنی بالا، سن مناسب و توانایی کمک واقعی به تیم را داشته باشند. او گزینه‌های زیادی را در هفته‌های اخیر رد کرده و تأکید کرده که بازیکنان مسن و ناآماده نمی‌توانند به تیم کمک کنند.

گفته می‌شود پرسپولیس در حال بررسی یک مهاجم آلمانی دیگر برای خط حمله است و باید دید که آیا باشگاه می‌تواند مقدمات جذب او را فراهم کند یا خیر.

نظرات بینندگان