بمب استقلال خنثی شد | تکذیب رسمی خبر پیوستن وینسنت ابوبکر به استقلال و برنامه جدید ساپینتو!

کد خبر : ۴۲۵۵۸۶
بمب استقلال خنثی شد | تکذیب رسمی خبر پیوستن وینسنت ابوبکر به استقلال و برنامه جدید ساپینتو!

خبرهای اخیر درباره پیوستن وینسنت ابوبکر، مهاجم کامرونی، به استقلال توسط خود این بازیکن به طور رسمی تکذیب شد.

به گزارش اینتیتر، خبرهای اخیر درباره پیوستن وینسنت ابوبکر، مهاجم کامرونی، به استقلال توسط خود این بازیکن به طور رسمی تکذیب شد.

در روزهای گذشته، نام ابوبکر بار دیگر در اطراف باشگاه استقلال شنیده شد و حتی شایعه شد که ساپینتو ممکن است سیستم تیمش را به ۲-۴-۴ تغییر دهد و برای این کار به ابوبکر نیاز دارد. اما سرمربی استقلال به طور رسمی اعلام کرد که قصد جذب او را ندارد.

ابوبکر در گفت‌وگو با خبرنگار «فرهیختگان» تأکید کرد:

"با هیچ باشگاه ایرانی قراردادی امضا نکرده‌ام و در حال حاضر با تیم ملی کامرون در اردو هستم. خبر مذاکرات یا قرارداد با استقلال و پرسپولیس صحت ندارد."

این اظهارات نشان داد که اخبار اخیر بیشتر جنبه شایعه و بازارگرمی داشته است.

با منتفی شدن حضور ابوبکر، ساپینتو مسیر جدیدی برای تقویت تیم انتخاب کرده است. او به مدیران باشگاه اعلام کرده که به جای یک مهاجم خارجی، نیاز به یک هافبک خلاق در پست شماره ۱۰ دارد. گفته می‌شود نام یک بازیکن باتجربه در این پست به باشگاه معرفی شده و مذاکرات با او آغاز شده است تا بتواند جایگزین مناسبی برای ماشاریپوف باشد.

باشگاه استقلال امیدوار است تا پیش از تعطیلات فیفادی، جذب این بازیکن جدید نهایی شود. تمرکز اصلی تیم بر تقویت خط میانی و بازیساز خلاق است تا در رقابت‌های داخلی و آسیایی موفقیت بیشتری کسب شود.

نظرات بینندگان