کارشناسی داوری بازی استقلال تهران - استقلال خوزستان: تصمیم اکرمی در مردود اعلام کردن گل درست بود!؟

کد خبر : ۴۲۶۹۰۲
کارشناسی داوری بازی استقلال تهران - استقلال خوزستان: تصمیم اکرمی در مردود اعلام کردن گل درست بود!؟

تیم داوری بازی استقلال تهران - اس خوزستان شامل داور: حسن اکرمی، فرهاد فرهادپور، دانیال باشنده و شهاب محمدی و داور VAR: امیر عرب‌براقی بودند.

به گزارش اینتیتر، در مطلب پیشِ رو کارشناسی داوری دیدار استقلال خوزستان - استقلال تهران  از منظر کارشناسان مختلف داوری را خواهید خواند.

تیم داوری مسابقه استقلال تهران - استقلال خوزستان:

داور: حسن اکرمی، کمک‌ها: فرهاد فرهادپور، دانیال باشنده و شهاب محمدی / داور VAR: امیر عرب‌براقی، کمک: علی احمدی / ناظر داوری: اکبر بخشی‌زاده

صحنه های حساس:

دقیقه 40: مردود شدن گل دوم استقلال خوزستان

محمدی: بازیکن خوزستان با خطا مدافع استقلال (آغاسی) را متوقف کرد و اساسا قبل از به ثمر رسیدن گل و بررسی با وار باید بلافاصله این صجنه خطا اعلام می شد.

دقیقه 78: اخراج بازیکن خوزستان (کارت زرد دوم) پس از بررسی وار و خطا روی یاسر آسانی

محمدی: خطا آشکار و ادامه دار بود و تصمیم داور در این صحنه با وجود اعتراض بازیکنان خوزستانی صحیح بود.

 رودنیل در گفت‌و‌گو با برنا، در مورد قضاوت حسن اکرمی و کمک هایش در نیمه اول گفت: در این نیمه کارت‌های زرد زیادی به بازیکنان دو تیم نشان داده شد که همه کارت‌ها درست و قانونی بود.

وی در خصوص گل دقیقه ۳۴ استقلال خوزستان تاکیدکرد: گل اهوازی‌ها مشکلی نداشت و کاملا صحیح بود.

این کارشناس داوری با اشاره به مهم‌ترین اتفاق نیمه اول این بازی تصریح کرد: در این صحنه اصلا نیازی به VAR و بازبینی نداشت. بازیکن خوزستانی‌ها در صحنه کاملا واضحی روی بازیکن استقلال مرتکب خطا شد و به همین دلیل باید این گل مردود اعلام می‌شد که اتفاق صورت گرفت.

رودنیل در مورد اتفاق دقیقه ۴۷ خاطرنشان کرد: در این دقیقه بازیکن استقلال خوزستان در موقعیت آفساید قرار داشت که تعجب می‌کنم کمک داور چرا در این صحنه پرچم نزد.

داور قدیمی فوتبال با اشاره به این که در دقیقه ۴۹ سعید سحرخیزان می‌بایست با کارت زرد داور جریمه می‌شد، در مورد وقت‌های اضافه نیمه اول تاکیدکرد: من متوجه نشدم چرا داور ۹ دقیقه وقت اضافه برای این بازی اعلام کرد؛ در نهایت ۶ دقیقه وقت اضافه برای این نیمه کافی بود.

نظرات بینندگان