واکنش کریم باقری به درگذشت منوچهر شفقتیان پیشکسوت پرسپولیس

مربی پرسپولیس گفت: افتخار این را داشتم که مرحوم شفقتیان را در زمان حضور او در تمرینات ملاقات کنم، او فرد متواضع و دوستداشتنی بود.
به گزارش اینتیتر به نقل از آنا، مربی پرسپولیس گفت: افتخار این را داشتم که مرحوم شفقتیان را در زمان حضور او در تمرینات ملاقات کنم، او فرد متواضع و دوستداشتنی بود.
وی افزود: افتخار این را داشتم که او را در زمان حضور در تمرینات و برخی مراسم ها ملاقات کنم. آقای شفقتیان فردی متواضع و دوستداشتنی بود. به مردم و خانواده اش و پیشکسوتان فوتبال صمیمانه تسلیت میگویم.
باقری در مورد اینکه احتمال دارد پیکر وی در قطعه نامآوران بهشت زهرا به خاک سپرده نشود، گفت:امیدوارم این مشکل به طور ریشهای حل شود. مرحوم شفقتیان هم بازیکن ملی و باشگاه پرسپولیس بوده و امیدوارم شأن پیشکسوتان ما حفظ شود و شاهد مراسمی عزتمندانه برای آنها و این مرحوم باشیم.