واکنش کریم باقری به درگذشت منوچهر شفقتیان پیشکسوت پرسپولیس

کد خبر : ۴۳۱۶۴۹
واکنش کریم باقری به درگذشت منوچهر شفقتیان پیشکسوت پرسپولیس

مربی پرسپولیس گفت: افتخار این را داشتم که مرحوم شفقتیان را در زمان حضور او در تمرینات ملاقات کنم، او فرد متواضع و دوست‌داشتنی بود.

به گزارش اینتیتر به نقل از آنا، مربی پرسپولیس گفت: افتخار این را داشتم که مرحوم شفقتیان را در زمان حضور او در تمرینات ملاقات کنم، او فرد متواضع و دوست‌داشتنی بود.

کریم باقری در واکنش به درگذشت منوچهر شفقتیان اظهار داشت: از این اتفاق متأثر شدم. او از پیشکسوتان دهه شصت و هفتاد پرسپولیس بود که برای پرسپولیس، در زمانی که پولی نبود، عاشقانه بازی کرد و زحمات زیادی کشید. 

وی افزود: افتخار این را داشتم که او را در زمان حضور در تمرینات و برخی مراسم ها ملاقات کنم. آقای شفقتیان فردی متواضع و دوست‌داشتنی بود. به مردم و خانواده اش و پیشکسوتان فوتبال صمیمانه تسلیت می‌گویم.

باقری در مورد اینکه احتمال دارد پیکر وی در قطعه نام‌آوران بهشت زهرا به خاک سپرده نشود، گفت:امیدوارم این مشکل به طور ریشه‌ای حل شود. مرحوم شفقتیان هم  بازیکن ملی و باشگاه پرسپولیس بوده و امیدوارم شأن پیشکسوتان ما حفظ شود و شاهد مراسمی عزتمندانه برای آنها و این مرحوم باشیم.

نظرات بینندگان