رسانه عادل فردوسیپور: سرمربی استقلال رامین رضائیان را اخراج کرد
اولین ترکشهای نیمکتنشینی مطلق در داربی؛ رامین به درهای خروج از استقلال نزدیک شد!
به گزارش اینتیتر به نقل از فوتبال 360، ریکاردو سا پینتو در حالی ترکیب اولیه تیمش برای داربی را چینش کرد که یکی از تغییرات جالبتوجه او در ترکیب اولیه آبیها، نیمکتنشین کردن دوباره رامین رضاییان و فرصتدادن به صالح حردانی بود؛ آنهم در شرایطیکه رامین مترصد کسب فرصت برای بازی مقابل تیم اسبق خود بود اما چنین اتفاقی رخ نداد. جالب آنکه در جریان بازی هم سا پینتو با حداقل تغییر در ترکیب تیمش کار را پیش برد و تصمیم گرفت فقط یک تعویض انجام بدهد!
ساپینتو تنها تعویض خود را به حضور اسماعیل قلیزاده به جای منیر الحدادی اختصاص داد و این مسئله بدان معناست که رامین رضاییان 90 دقیقه برابر تیم اسبق خود نیمکتنشین بود. در اواخر مسابقه بود که کارگردان تلویزیونی بازی، تصویری از رضاییان پشت دروازه نشان داد که ناامیدانه مسابقه را تماشا میکرد و با وجود گرمکردن، امیدی به حضور در ترکیب تیمش نداشت. روز گذشته اولین جلسه تمرینی استقلال بعد از داربی برگزار شد که این جلسه تمرینی پُرتنش و جنجالی دنبال شد.
عجیب اما واقعی؛ سا پینتو، رامین را اخراج کرد!
باشگاه استقلال روز گذشته در حالی تصاویر تمرین ریکاوری آبیپوشان را منتشر کرد که عدم انتشار تصویری از رامین رضاییان، سوالبرانگیز شد؛ آنهم در شرایطیکه چهرههایی نظیر آرمین سهرابیان و دوکنز نازون به تمرینات استقلال بعد از گذراندن دوره محرومیت و مصدومیت بازگشتند. کنکاشهای بیشتر در اینباره ادامه یافت تا اینکه سرانجام مشخص شد که اختلافنظری بین ریکاردو سا پینتو و رامین رضاییان بهوجود آمده که همین مسئله علیه باعث شده تا سرمربی پرتغالی علیه مدافع راست تیمش موضع تندی بگیرد.
رضاییان در تمرین ریکاوری آبیها از عدم حضور در ترکیب تیمش حتی به عنوان یار تعویضی گله کرده که این موضوع به گوش ریکاردو سا پینتو رسیده و در شرایطی طرفین با یکدیگر رودررو شدند که مشاجره کلامیشان بالا گرفته است. در این میان، اعضای کادرفنی و بهویژه سرپرست آبیها در تلاش برای مدیریت شرایط بهوجود آمده بودند که تلاششان نافرجام بوده و سرانجام این مشاجره، اخراج موقت رامین رضاییان از سوی ریکاردو سا پینتو و قرار دادن او در اختیار کمیته انضباطی باشگاه بوده است!
پُرترافیک مثل ورودی کمیته انضباطی استقلال؛ در انتظار یک تصمیم مهم!
سا پینتو در حالی تصمیم گرفته تا فعلاً رامین رضاییان را کنار بگذارد و تصمیمگیری درباره او را به کمیته انضباطی باشگاه بسپارد که همین روز گذشته، آرمین سهرابیان بعد از حواشی جنجالی مرتبط به ویدئوش به تمرینات استقلال بازگشت. ضمن آنکه پیش از رامین رضاییان، حکم اخراج عارف آقاسی از تمرینات صادر شد و این بازیکن هم در اختیار باشگاه قرار گرفته تا شرایطی ویژه بر باشگاه حکمفرما باشد و رفتوآمد بازیکنان به کمیته انضباطی روز به روز افزایش پیدا کند!
رامین رضاییان مشخصاً در فصل منتهی به جام جهانی به دنبال آن است تا فرصت بازی بیشتری در ترکیب استقلال بهدست آورد تا بتواند همراه تیم ملی به آمریکا سفر کند و جزو اعضای ایران در جام جهانی 2026 باشد. با این وجود او در بازیهای اخیر عمدتاً نیمکتنشین بوده که مشخصاً این شرایط به مذاق این بازیکن باتجربه خوش نیامده است. در شرایطیکه رضاییان فعلاً از تمرینکردن منع شده، باید دید کمیته انضباطی باشگاه در قبال او چه تصمیمی خواهد گرفت و در ادامه مسیر، وضعیت رامین برای ادامه همکاری با استقلال چگونه خواهد بود. در روزهای گذشته زمزمههایی درباره احتمال جدایی زودهنگام رامین رضاییان در پنجره زمستانه به گوش میرسید که حالا با توجه به تنشهای اخیر این زمزمه رنگوبوی جدیتری به خود گرفته و در این بین باید منتظر هم واکنش از سوی رامین رضاییان، هم از سوی ریکاردو سا پینتو و هم البته از جانب مدیران باشگاه استقلال بود.