خیز استقلالی‌ها برای یک هت‌تریک رویایی؛ سهراب می‌خواهد پوکر کند!

کد خبر : ۴۷۱۷۱۸
خیز استقلالی‌ها برای یک هت‌تریک رویایی؛ سهراب می‌خواهد پوکر کند!

استقلالی‌ها و سهراب بختیاری‌زاده خاطرات خوشی از جدال با حریفان قطری دارند و امیدوارند که بتوانند این خاطرات را فرداشب در بصره تکرار کنند.

به گزارش اینتیتر به نقل از فرارو، لیگ نخبگان آسیا برای 2 نماینده ایران در فصل جدید متفاوت پیش رفته و برخلاف استقلال که شروع خوبی داشته و نامش در بین برترین تیم‌های منطقه غرب دیده می‌شود، تراکتور فعلاً از منطقه صعود خارج است و در حسرت کسب پیروزی قرار دارد. آبی‌پوشان در 3 بازی نخست، 2 برد و یک شکست را تجربه کرده‌اند و در نقطه مقابل، تراکتور با پذیرش یک تساوی و 2 باخت کار خود را پیش برده که حالا هفته چهارم مسابقات از راه رسیده که تی‌تی‌ها میزبان نفتچی ازبکستان هستند و استقلال باید به مصاف الشمال قطر برود.

آبی‌پوشان در حالی میزبان الشمال هستند که در ورزشگاه بین‌المللی بصره این مسابقه خانگی را برگزار می‌کنند و نکته مهم آنکه سومین و آخرین مصاف استقلال با رقبای قطری در فصل جاری لیگ نخبگان است. در سالیان متمادی که آبی‌پوشان در مسابقات آسیایی حضور داشته‌اند، همواره جدال‌های جذاب و پُرماجرایی را با رقبای قطری برگزار کرده‌اند که سهم آبی‌پوشان بیشتر خاطرات خوش بوده و در فصل جاری هم، استقلالی‌ها بودن‌شان در بین تیم‌های مدعی صعود را مدیون موفقیت برابر رقیبان قطری هستند؛ ضمن آنکه باید اشاره داشت که سهراب بختیاری‌زاده هم هر چند تجربه کمی در عرصه آسیایی دارد اما کارنامه‌اش مقابل تیم‌های قطری بسیار درخشان است.

الشمال، پنجمین حریف قطری منحصربه‌فرد استقلال

استقلالی‌ها فرداشب (سه‌شنبه) از ساعت 19:30 به وقت ایران در ورزشگاه بین‌المللی بصره در حالی باید از الشمال پذیرایی کنند که این رقیب قطری، پنجمین حریف قطریِ منحصربه‌فرد آبی‌پوشان در مسابقات آسیایی است. پیشتر استقلالی‌ها تجربه رویارویی با السد، الریان، الغرافه، الدحیل و ام‌صلال را به‌دست آورده‌اند که در 33 مسابقه برابر این 5 تیم، استقلال 16 برد در وقت قانونی به‌دست آورده، 10 بار تن به نتیجه تساوی داده و فقط 7 بار شکست خورده تا کفه ترازو در جدال با رقبای قطری به نفع استقلالی‌ها سنگینی کند.

به دنبال هت‌تریک برای هموار شدن راه صعود

فوتبال باشگاهی قطر در فصل جدید لیگ نخبگان 3 نماینده دارد که استقلال در هفته‌های اول و دوم برابر السد و الغرافه به میدان رفت و به ترتیب بردهای 3 بر صفر و 2 بر یک را به‌دست آورد. آبی‌پوشان حالا فرداشب باید مقابل سومین رقیب قطری به میدان بروند که امیدوارند که خاطره خوش جدال با السد در بصره، این‌بار مقابل الشمال تکرار شود و بتوانند این تیم قطری را هم شکست بدهند تا با کسب سومین برد پیاپی برابر حریفان قطری، راه صعود خود به مرحله حذفی لیگ نخبگان را هموار سازند.

سهراب در نقش قاتل غول‌های قطری

سرمربی استقلال قرار است فرداشب برای هفتمین‌بار در لیگ نخبگان آسیا تجربه سرمربیگری را به‌دست آورد. نکته ویژه آنکه سهراب نیمی از تجربیات آسیایی خود را برابر رقبای قطری به‌دست آورده و همه بردهای آسیایی‌اش را هم برابر تیم‌های این کشور کسب کرده است؛ او در دوره قبلی سرمربیگری‌اش در استقلال، برابر الریان برد به‌دست آورد و راه صعود استقلال به مرحله حذفی لیگ نخبگان را هموار کرد و حالا در فصل جدید هم فعلاً توانسته از سد السد و الغرافه بگذرد و امیدوار است که بتواند الشمال را هم ببرد تا به رکورد 4 برد مقابل حریفان قطری در 4 مسابقه و 4 پیروزی در 7 تجربه سرمربیگری آسیایی برسد.

نظرات بینندگان