سامسونگ احتمالا گلکسی S22 اولترا را با نام گلکسی S22 نوت عرضه میکند

رسانه خبری اینتیتر | گلکسی S22 اولترا مشابه نسل قبل از قلم S Pen پشتیبانی خواهد کرد.
به گزارش اینتیتر به نقل از دیجیاتو، منبع آگاه توییتری با نام کاربری FrontTron در پست جدیدی مدعی شده که سامسونگ با صرفنظر از نام S22 اولترا برای قویترین پرچمدار نسل بعدی خود از اسم S22 نوت استفاده خواهد کرد. پسوند اولترا اولین بار در سری گلکسی S20 به گوشیهای پرچمدار سامسونگ اضافه شد، اما حالا به نظر میرسد که پس از دو نسل قرار است از رده کنار برود.
با توجه به این که سامسونگ فعلا قصد تولید موبایل جدید از سری گلکسی نوت را ندارد، این تصمیم برای انتقال نام نوت به پسوند قدرتمندترین مدل سری S منطقی به نظر میرسد. گفتنی است که طبق شایعات، این مدل تفاوتهای عمدهای با گلکسی S22 و S22 پلاس خواهد داشت و حتی از نظر طراحی ظاهری بیشتر شبیه سری نوت است.
البته که مشاهده حرف S و برند نوت در کنار یکدیگر کمی نامأنوس و غیرطبیعی به نظر میرسد، اما با توجه به مشکلات زنجیره تامین که بر اثر همهگیری ویروس کرونا به وجود آمده، دیگر با این اتفاقات غیرطبیعی آشنا شدهایم. گلکسی اس ۲۲ نوت شاید در نهایت بتواند رضایت طرفداران سری گلکسی نوت را جلب کنند. آنها پارسال از عرضه قلم با اس ۲۲ اولترا راضی نبودند، چون نمیشد S Pen را در خود دستگاه قرار داد.
سامسونگ پیشتر میخواست سری گلکسی زد را جایگزین سری گلکسی نوت کند و حتی قلم S Pen را برای گلکسی زد فولد ۳ عرضه کرد، اما حالا ظاهرا این شرکت متوجه شده که کاربران برای جایگزین سری نوت به دنبال یک موبایل عادیتر هستند و به همین منظور احتمالا نام این خانواده را روی برترین مدل سری S22 قرار خواهد داد.