رسانه خبری اینتیتر
این تیتر کمینه ترین رسانه خبری ایران

مهران مدیری حتی خارج از تلویزیون هم اجازه فعالیت ندارد

مهران مدیری نه تنها در تلویزیون، بلکه خارج از صدا و سیما هم حق فعالیت ندارد.

به گزارش اینتیتر به نقل از خبرگردون، چندی پیش خبر تولید مسابقه «اسکار» با اجرای مهران مدیری در شبکه نمایش خانگی روی خروجی رسانه‌ها قرار گرفت و اعلام شد که این برنامه در سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی در مرحله انجام استعلام و بررسی محتوایی است.

پیگیری‌ها از ساترا حاکی از آن است بود که مهران مدیری برای دریافت مجوز ساخت برنامه «اسکار»، اقدامات اولیه را انجام داده و در هفته‌های گذشته با حضور در شورای صدور مجوز ساترا با اعضای شورا در خصوص این برنامه گفتگو کرده است.

اما امروز برخی صفحات مجازی در شبکه‌های اجتماعی مدعی شدند که «صداوسیما به ساترا دستور داده به خاطر تعهد مهران مدیری به تلویزیون و شبکه نسیم بابت تولید برنامه، تا تعهد ویژه برای تولید برنامه از او اخذ نشده، مجوز هیچ فعالیتی در نمایش خانگی به او داده نشود!».

این صفحات مجازی نوشتند: «این تعارض منافعی است که بار‌ها از سوی دلسوزان و اهالی سینما نسبت به آن تذکر داده شده بود و رئیس صداوسیما و ساترا آن را رد کرده بودند حالا به وضوح خود را نشان داده و صداوسیما از قدرت خود در سازمان بدون قانون ساترا برای گروکشی آنتن استفاده می‌کند!»

«اسکار» مسابقه‌ای جدید با اجرای مهران مدیری است که در صورت صدور مجوز ساترا فصل اول آن در ۲۰ قسمت تولید خواهد شد.

این تیتر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. ناشناس می گوید

    مگر‌چکار‌کرده
    همه‌ی‌هنرمندان‌معترض‌دارند‌فعالیت‌می‌کنند
    مثل‌این‌که‌حسادت‌صداوسیما‌زده‌بالا‌شدید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.