وضعیت هوای کردستان فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | پیش بینی آب و هوای کردستان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی کردستان

با پیش بینی هواشناسی کردستان در ۲۴ ساعت آینده در این مطلب همراه ما باشید.
به گزارش اینتیتر به نقل از ایرنا، خسرو سیف پناهی اظهار کرد: پیرو هشدار هواشناسی سطح نارنجی شماره ۴، امروز نیز استان در دامنه فعالیت سامانه بارشی خواهد بود و در بعضی ساعات رگبار باران همراه با رعد و برق، وزش باد شدید و در برخی نقاط بارش تگرگ پیش بینی میشود.
وی با بیان اینکه با توجه به مقدار بارشها امکان آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیلها وجود دارد، گفت: برای فردا سه شنبه همراه با کاهش ناپایداریها در برخی نقاط استان بخصوص ارتفاعات و نیمه شمالی رگبار پراکنده و نقطه ای خواهیم داشت.
معاون توسعه پیش بینی هواشناسی کردستان با اشاره به اینکه هوای استان طی روزهای چهارشنبه تا پایان هفته پایدار خواهد بود، افزود: طی امروز و بویژه فردا با توجه به سرعت وزش باد و جهت جریانها شرایط برای تشکیل گرد و خاک در عراق و سوریه انتقال بخشی از آن به منطقه فراهم است که باعث کاهش دید و کیفیت هوا می شود.
به گفته وی از لحاظ دما طی ۲ روز آینده روند کاهشی بوده و برای صبح روزهای سه شنبه تا پنجشنبه دمای سطح خاک در نقاط سرد استان به محدوده یخبندان خواهد رسید.