داستانی با رنگ و بوی فیلم‌های هیچکاک

کد خبر : ۱۰۲۰۸۷
داستانی با رنگ و بوی فیلم‌های هیچکاک

رسانه خبری اینتیتر | در پرواز لندن به بوستون، تد سیورسان با دختر زیبا و مرموزی به نام لیلی کینتنر آشنا می‌شود.

به گزارش اینتیتر به نقل از آخرین خبر، دو غریبه برای گذر زمان به نوعی بازی سؤال‌و‌جواب روی می‌آورند که طی آن به‌تدریج جزیٔیات خصوصی زندگی‌شان آشکار می‌شود. اما چیزی که در ابتدا فقط یک بازی سرگرم‌کننده بود تا جایی می‌رسد که تد به شوخی می‌گوید قصد کشتن همسرش میراندا را دارد. و لیلی نیز با گفتن اینکه مایل است کمکش کند او را غافلگیر می‌کند.

در بازگشت به بوستون با طرح نقشۀ قتل همسر تد، پیوند آنها قوی‌تر می‌شود. اما در گذشتۀ لیلی چند نکتۀ تاریک و مبهم وجود دارد که با تد به اشتراک نگذاشته است.

با علاقه‌مند شدن تد به لیلی، اضطرابش به‌خاطر هر حفره‌ای در نقشه‌شان که می‌تواند رابطۀ آنها را از بین ببرد، اوج می‌‌گیرد.

و ناگهان این دو به بازی مهلکی کشانده می‌شوند که با عملی شدن همۀ برنامه‌ها، احتمالاً آنها نیز زنده نخواهند ماند.

به کشتنش می‌ارزد
نوشتهٔ پیتر سوانسون
ترجمهٔ علی قانع
ویراستار سارا بحری

نظرات بینندگان