متناسب سازی بازنشستگان تامین اجتماعی نیم بند انجام شده

رئیس کانون کارگران بازنشسته شهرستان قزوین گفت: بعد از گذشت ۱۱ ماه از سال 1403 هنوز نسبت به پرداخت مابهالتفاوت متناسب سازی به دلیل عدم پرداخت مبلغ ۱۳۰ هزار میلیارد تومان سازمان برنامه و بودجه نسبت به پرداخت رد دیون بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی اقدامی انجام نشده است.
به گزارش اینتیتر به نقل از نواندیش، رئیس کانون کارگران بازنشسته شهرستان قزوین گفت: بعد از گذشت ۱۱ ماه از سال 1403 هنوز نسبت به پرداخت مابهالتفاوت متناسب سازی به دلیل عدم پرداخت مبلغ ۱۳۰ هزار میلیارد تومان سازمان برنامه و بودجه نسبت به پرداخت رد دیون بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی اقدامی انجام نشده است.
عزیر اله اسدی در گفتگو با خبرنگار عصر خبر افزود: با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه و به منظور عدالت در پرداخت حقوق بازنشستگان و اصلاح نظام حقوقی آنها مقرر و مصوب شد که طی سه سال متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی انجام شود به طوری که سال اول ۴۰ درصد و سالهای بعد ۳۰ درصد مبلغ متناسب سازی به فیش حقوقی بازنشستگان اضافه شود.
دبیرکانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی استان قزوین خاطر نشان کرد: با توجه به مصوبه فوق که زمان اجرای آن از ابتدای سال ۱۴۰۳ میباشد می توان گفت متناسب سازی به صورت نیم بند درآبان سال جاری اجرایی شده است.
وی گفت: متاسفانه یکی از اعضای کمیسیون تلفیق مجلس که وظیفه وی پیگیری اجرای قانون میباشد در طی روزهای اخیر وظیفه خود را فراموش نموده و اظهارات بی منطق انجام می دهد.
اسدی خاطر نشان کرد: از رئیس جمهور محترم تقاضا داریم که در پایان سال دستورفرمایید تا سازمان برنامه ریزی نسبت به پرداخت بدهی خود به سازمان تامین اجتماعی اقدامات لازم و عاجل را به عمل آورد.
رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی شهرستان قزوین با اشاره به اصل 29 قانون اساسی مبنی بر تحصیل رایگان اظهار داشت: متاسفانه این اصل تاکنون اجرایی نشده و از طرفی ماده ۵۴ قانون تامین اجتماعی وظیفه سازمان تامین اجتماعی را ارائه خدمات درمانی به صورت رایگان در بیمارستانهای ملکی و درمانگاههای خود مقرر کرده است که این قانون در طی سالهای اخیر کمرنگ شده است وبه دلیل کثرت جمعیت توان پذیرش در بیمارستانهای ملکی و درمانگاههای خود را ندارد و از طرفی با توجه به حذف ارز ترجیحی وگران شدن درمان و تجهیزات پزشکی این قشربا مشکل مواجه هستند بنابراین تقاضا داریم که دولتمردان نسبت به اجرای ماده ۵۴ قانون تامین اجتماعی و قانون الزام در اسرع وقت اقدامات لازم را به عمل آورند.
او گفت: همه ساله دولت با شرکای خود یعنی نماینده کارگران و کارفرمایان نسبت به تصمیم گیری افزایش حقوق دراسفند ماه براساس ماده ۴۱ قانون کار و تبصرههای آن اقدام می کنند همین جا از اعضای محترم شورای عالی درخواست داریم با توجه به تورم افسارگسیخته و افزایش قیمت ارز و دلار که در طی روزهای اخیر سیر صعودی بیسابقهای داشته نسبت به تصمیم گیری افزایش حقوق براساس ماده ۴۱ اقدام کنند چرا که تاثیرگذار بر ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی و افزایش حقوق مستمریبگیران است.
وی گفت: طوری برنامهریزی شود که ۶۰ درصد قشربازنشسته تامین اجتماعی که حداقل بگیر میباشند بتوانند امرار معاش داشته باشند.
اسدی درباره واگذاری بانک رفاه کارگران نیز گفت: این کار قشر وسیعی از بازنشستگان و کارگران که صاحبان اصلی بانک هستند شدیداً اعتراض داریم. بانک رفاه کارگران یکی از منابع مهم مالی کارگران و بازنشستگان میباشد و متاسفانه نمایندگان محترم مردم در مجلس در این رابطه از حقوق این قشر دفاع ننموده اند بنابراین از رئیس مجلس شورای اسلامی و نمایندگان در خانه ملت تقاضا داریم که فورا به این مسئله ورود نموده و تدابیر لازم و قانونی و عاجل را برای بازگشت بانک رفاه کارگران به روال قبل و تخصیص سهام آن به بازنشستگان و کارگران را در نظر داشته باشند.
این فعال بازنشستگان تامین اجتماعی از رهبر معظم انقلاب درخواست کرد تا به طور ویژه به سران قوا دستور فرمایند رسیدگی جامع و کاملی نسبت به بازگرداندن بانک رفاه کارگران به صاحب اصلی آن و برای حمایت از جامعه بازنشستگان و کارگران اقدامات لازم به عمل آید.