خبر رسمی از تغییرات سیستمی پرداخت حقوق بازنشستگان امشب شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ | نحوه پرداخت حقوق بازنشستگان تغییر کرد

کد خبر : ۴۱۷۰۶۳
خبر رسمی از تغییرات سیستمی پرداخت حقوق بازنشستگان امشب شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ | نحوه پرداخت حقوق بازنشستگان تغییر کرد

در حالی‌که در سال گذشته روند پرداخت مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی از روز بیستم هر ماه آغاز می‌شد، از ابتدای سال جاری این رویه تغییر کرده و زمان واریز حقوق به روزهای پایانی هر ماه منتقل شده است.

به گزارش اینتیتر به نقل از سرگرمی روز،‌ اطلاعیه‌های رسمی منتشرشده از سوی صندوق‌های بازنشستگی کشوری، لشکری و تأمین اجتماعی نشان می‌دهد که در تیرماه نیز پرداخت مستمری‌ها مطابق رویه سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ در روزهای پایانی ماه صورت خواهد گرفت.

بر این اساس، مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی در سه روز پایانی تیرماه، یعنی ۲۹، ۳۰ و ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به حساب مشمولان واریز خواهد شد. این در حالی است که در سال گذشته، پرداخت‌ها به‌صورت تدریجی و بر پایه حروف الفبا از بیستم هر ماه آغاز می‌شد.

سازمان تامین اجتماعی در اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کرده است که این تغییر با هدف بهبود هماهنگی با شبکه بانکی کشور و تسهیل فرآیند پرداخت حقوق به بیش از ۴.۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر این سازمان انجام شده است.

بر همین اساس جمعه ۲۰ تیرماه، هیچ پرداختی بابت حقوق بازنشستگان صورت گرفت و مشمولان می‌بایست مطابق تقویم جدید، در روزهای پایانی ماه منتظر دریافت مستمری خود باشند.

گفتنی است، حقوق بازنشستگان کشوری در روز ۳۰ تیر و حقوق بازنشستگان لشکری نیز در تاریخ ۳۱ تیر ۱۴۰۴ پرداخت خواهد شد.

نصرالله دریابیگی دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، با اشاره به وضعیت نابسامان معیشتی کارگران و بازنشستگان گفت : با توجه به مصوبه سال جدید شورایعالی کار مبنی بر افزایش حقوق پایه کارگران و بازنشستگان که اقدامی مثبت ازسوی دولت محترم در تعامل با لایحه پیشنهادی بودجه دولت محسوب می‌شود، ولی همچنان مشکلات اقتصادی این قشر ضعیف با حداقل‌های دریافتی آنان برطرف نشده و انتظار می‌رود دولت و مجلس محترم، نگاه‌های حمایتی خود را در رفع مشکلات جامعه بزرگ کارگری و بازنشستگان افزایش دهند.

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی کشور با تاکید بر بدهی بزرگ 1000 همتی دولت به تامین اجتماعی گفت: این صندوق متعلق به بیمه شدگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی است و به هیچ عنوان تعلق به دولت ندارد و روند اصلاحی قوانین مرتبط به اصل 44 که در سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری نیز بر این امر تصریح و دلالت دارد. لذا واگذاری بانک رفاه کارگران که از ابتدا با سرمایه و اندوخته بیمه شدگان آن تاسیس شد متعلق به تمامی شرکا و سهامداران تامین اجتماعی است که دولت هیچگونه سرمایه گذاری در آن صورت نداده است و واگذاری آن به دولت که از مصوبات مجلس قبل است، قطعا حرام شرعی است و مسیر درست قانونی خود را طی نکرده است و باید مدیریت 67 درصدی دولت که به نمایندگی در اختیار وزیر اقتصاد و دارایی است، ملغی به سازمان و بیمه شدگان باز گردد.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان در پایان با تاکید بر عوارض و پیامدهای منفی این واگذاری اظهار داشت : نتیجه واگذاری بانک رفاه، به جای اصلاح ساختار مدیریت به تاراج رفتن یک نهاد حیاتی متعلق به ضعیف‌ترین اقشار جامعه است که منجر به کاهش مسئولیت اجتماعی، حذف اولویت های ارائه خدمات به کارگران و بازنشستگان که از کم درآمدترین و آسیب پذیرترین اقشار اقتصادی جامعه هستند خواهد شد که تبعات آن در آینده در تمامی حوزه های اجتماعی، امنیتی، اقتصادی، سیاسی و حتی آموزشی و اعتقادی به مرور نمایان خواهد شد.

جزییات طرح‌ها و لوایح پیشنهادی سازمان تأمین‌اجتماعی به مجلس شورای اسلامی در جلسات متعدد با حضور مدیرعامل، معاونین و مدیران سازمان تأمین اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، در نشست‌های تخصصی طرح‌ها و لوایح پیشنهادی سازمان تأمین اجتماعی، مواردی نظیر؛ طرح بیمه اجباری رانندگان درخصوص پرداخت حق بیمه سهم دولت، مستثنی شدن بانک رفاه کارگران از واگذاری و شمول مقررات ذینفع واحدها و اشخاص مربوط، طرح اصلاح قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی، نحوه به‌روزرسانی رد دیون و مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت براساس بند (ه) ماده هفت قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی، لایحه اصلاح ماده 86 قانون تأمین اجتماعی و طرح ملی هوش مصنوعی بررسی شد. 

در جریان جلسات گذشته بررسی طرح‌ها و لوایح قابل ارائه و پیگیری در مجلس شورای اسلامی، موضوعات مختلف مرتبط با حوزه‌های بیمه‌ای، اقتصادی، بازنشستگی و اصلاح قوانین، مورد بررسی قرار گرفت.

نظرات بینندگان