بازديد وزير دادگستري از كانون اصلاح و تربيت تهران

در جريان بازديد وزير دادگستري و رئيس سازمان زندانها و اقدامات تأميني و تربيتي كشور از كانون اصلاح و تربيت تهران، ۴ مددجوي اين كانون به آغوش گرم خانواده خود بازگشتند.
به گزارش اینتیتر به نقل از روابط عمومی وزارت دادگستری، امین حسین رحیمی وزیر دادگستری با همراهی غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور، مدیر کل زندانهای استان تهران، سیدعلی کاظمی معاون وزیر دادگستری و دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک و مهدیپور مدیر کل حوزه وزارتی وزارت دادگستری صبح امروز پنجشنبه سوم آذر ۱۴۰۱ از کانون اصلاح و تربیت استان تهران بازدید کردند.
وزیر دادگستری در بازدید از بخشهای مختلف کانون اصلاح و تربیت تهران از جمله خوابگاهها، واحد مشاوره، بهداری، مجتمع فرهنگی، کارگاههای اشتغال و حرفهآموزی و…، با مددجویان این مرکز از نزدیک گفتوگو و در جریان مشکلات و دغدغههای آنان قرار گرفت.
امین حسین رحیمی در گفتگو با مددجویان کانون به آنان گفت مهم ترین مسئله این است که متوجه شوید حضور شما در کانون اصلاح و تربیت به علت اشتباهی است که مرتکب شده اید.
وزیر دادگستری ضمن تشکر از رئیس سازمان زندان ها و همکاران وی در کانون اصلاح و تربیت، با اشاره به رضایت مددجویان کانون اصلاح و تربیت از وضعیت موجود و خدمات ارایه شده گفت: برنامههای اصلاحی و هدف کانون اصلاح و تربیت باید متمرکز بر پیشگیری از بازگشت مجدد مددجویان به کانون پس از آزادی باشد.
رحیمی در این بازدید و در گفتگو با خبرگزاری میزان، فعالیتهای کانون در حوزه مسائل بهداشتی، تغذیه، سرگرمی و حرفه آموزی را بسیار مناسب و قابل تقدیر برشمرد و گفت: طبق بررسی های صورت گرفته مشکلات خانوادگی از مهمترین علل ارتکاب جرم مددجویان کانون است لذا سازمانها و نهادهای ذیربط مانند سازمان بهزیستی نقش مهمی در بررسی شرایط خانوادگی و حمایت از آنها برای رفع مشکلات و پیشگیری از بازگشت مجدد مددجویان به کانون دارند.
وزیر دادگستری همچنین اقدامات و فعالیتهای سازمان زندان ها برای بازپروری، اصلاح و تربیت مددجویان کانون اصلاح و تربیت را بسیار مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: بودجه و اعتبارات سازمان زندانها در مقایسه با حجم فعالیتها و گستردگی مراکز این سازمان در سراسر کشور ناچیز بوده و با فقر امکانات مواجه است لذا تلاش می کنیم در بودجه سال ۱۴۰۲ با حمایت و تقویت این سازمان، در آینده خدمات بهتر و متنوع تری برای اصلاح و بازاجتماعی شدن مددجویان ارایه شود.
غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور نیز در این بازدید گفت: عدم ارتکاب تخلف در کانون، حُسن خلق و رفتار و همچنین مشخص بودن ندامت و پشیمانی مددجو از رفتار گذشته از معیارهای شمول ارفاق در کانون اصلاح و تربیت است.
محمدی با اشاره به فعالیت ۷مددکار و ۵ روان شناس در کانون اصلاح و تربیت گفت: مددجویان این کانون بر اساس سن تفکیک و نگهداری می شوند و مددکاران به صورت مستمر با آنان در ارتباط بوده و مسایل و درخواستهای آنها را بررسی می کنند.
رییس سازمان زندانها با تقدیر از حضور وزیر دادگستری در کانون اصلاح و تربیت تهران، عمده مسایل سازمان زندان ها را در پیشبرد رسالت و ماموریت خود، تامین اعتبارات، بودجه و نیروی انسانی عنوان کرد.
نکته ویژه و قابل توجه در این بازدید، آزادی ۴ مددجوی کانون اصلاح و تربیت تهران بود که با حمایت اداره کل زندانهای استان تهران و مرکز مراقبت بعد از خروج، آزاد و با اهدای گل به آغوش گرم خانواده خود بازگشتند.