خبر خوش ویژه فرهنگیان | افزایش حقوق معلمان تایید شد | ورود به سامانه (جدید) فیش حقوقی فرهنگیان my.medu.ir

کد خبر : ۲۴۶۷۹۱
خبر خوش ویژه فرهنگیان | افزایش حقوق معلمان تایید شد | ورود به سامانه (جدید) فیش حقوقی فرهنگیان my.medu.ir

وزیر آموزش و پرورش: روح برنامه هفتم براساس نظم و انظباط است؛ لذا در نظام تعلیم و تربیت همه خدمتگزاران باید به وظایف خود به درستی عمل کنند.

به گزارش اینتیتر به نقل از اندیشه معاصر، رتبه بندی معلمان دغدغه‌ای دیگر در حوزه آموزش و پرورش است که پس از گذشت حدود ۱۰ سال از تصویب آن اکنون تصویب لوایح آن در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است.طرح رتبه‌ بندی معلمان از اقداماتی است که در وهله اول برای ارتقای کیفیت آموزشی و سپس در راستای بهبود وضعیت معیشت معلمان در نظر گرفته شده است که اندیشه معاصر در ادامه به این موضوع خواهد پرداخت.

رضا مرادصحرایی گفت: کنکور ۱۴۰۲ از موضوعات فوری نظام و تعلیم و تربیت است، زیرا اهمیت کنکور به جهت نقشی که در ارتقای تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش دارد کمتر از رتبه بندی نیست، اما موضوعی که حائز اهمیت است و نیاز به رسیدگی دارد این است که زیر ساخت آزمون‌های نهایی آن طور که انتظار می‌رود فراهم شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: برنامه هفتم بسیار مهم است و باید این برنامه برای نظام تعلیم و تربیت بسیار قوی برنامه‌ریزی شود تا در اجرای آن نیز به مشکل نخوریم. روح برنامه هفتم براساس نظم و انظباط است؛ لذا در نظام تعلیم و تربیت همه خدمتگزاران باید به وظایف خود به درستی عمل کنند.

وی گفت: در برنامه هفتم برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا ۵۰ درصد دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای سوق یابند. بدون حضور معلم نمی‌توان تحول ایجاد کرد، لذا باید ارتباط بین دستگاه آموزش و پرورش و معلمان را قوی‌تر کنیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با مروری بر برخی اهدافی که در برنامه‌ هفتم پیگیری می‌شود، پر کردن خلاء ادراکی، عاطفی و شناختی بین معلمان و متعلمان، ضرورت سوق دادن۵۰ درصد دانش آموزان متوسطه به سمت رشته‌های فنی وحرفه‌ای، ضرورت تغییر برنامه درسی و کاهش حجم دروس، جذب کمک خانواده‌ها در امر تعلیم و تربیت، مرتبط کردن مدرسه، مسجد و منزل به هم و تدریس با استفاده از روش‌های ترکیبی و جذب ۱۱ هزار مربی پرورشی را از جمله اهداف عنوان کرد.

رتبه بندی به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های آموزش و پرورش، این روزها با حرف و حدیث‌های فراوانی روبرو است از یک سو نمایندگان مجلس اعلام می‌کنند که بهترین طرح را مصوب کرده و در آن همه جوانب را دیده اند اما از سوی دیگر شاهد هستیم که در بدنه وزارت آموزش و پرورش مشکلات همچنان پا برجا است.

از سوی دیگر معلمان مطالبات صنفی دیگری نیز دارند که باید به آنها رسیدگی شود تا شاهد تکرار واقعه تلخ عدم واریزی معلمان در شب عید را شاهد نباشیم. رتبه بندی همچنین هم سان سازی برای معلمان و بازنشستگان آموزش و پرورش یک اصل مهم محسوب می شود چرا که می تواند دریافتی و حقوق و مزایا آنها را در این اوضاع بد اقتصادی، بهبود ببخشد و به لحاظ معیشتی کمک بسیار خوبی به خانواده فرهنگیان باشد.

از یک سو مجلسی ها بر حمایت از معلمان اصرار دارند از سوی دیگر اما شاهد هستیم که دولت به لحاظ تامین منابع پرداختی به معلمان هم دچار مشکل است. برخی نمایندگان مجلس اما اعتقاد دارند که دولت باید به درستی مصوبه یکسان سازی و همچنین رتبه بندی معلمان را اجرایی کند.

با علی اصغر خانی نماینده شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون تلفیق درباره وضعیت آموزش و پرورش و مطالبات معلمان گفتگویی ترتیب دادیم. وی در این گفتگو پیرامون مطالبات معلمان و نحوه پیگیری آنها توسط مجلس نکاتی را بیان می کند که حائز اهمیت است.

* پیرامون رتبه بندی معلمان و یکسان سازی بگویید

مجلس هدفمند به مقوله آموزش و پرورش ورود کرده و از مباحث چالشی و جدی ما رتبه بندی معلمان بود. این طرح در مجلس مصوب شد و انتظار ما این بود که وزارت آموزش و پرورش نیز با همین توانی که مجلس پای کار آمد، آئین نامه خوب و قوی را نیز برای مصوبه مجلس شورای اسلامی مبتنی بر رتبه بندی معلمان بنویسد اما این امر صورت نگرفت.

اجرای رتبه‌ بندی معلمان

دغدغه وزیر آموزش و پرورش نیز همواره در مجلس دوازدهم وجود داشته است به نحوی که تنها وزیری که از کابینه معرفی شده از سوی رئیس جمهور، رأی نیاورد، وزیر آموزش و پرورش بود زیرا ما اقناع نشدیم و در جلسات و کمیسیون‌ها و نشست‌های فنی و تخصصی که با وزرا داشتیم، تنها وزیری که نتوانست مجلس را قانع کند، آموزش و پرورش بود.

ما نمایندگان همچنین اطلاعات و مطالباتی که از وزارت آموزش و پرورش مطرح می‌کردیم را از معلمان دریافت می‌کردیم نه از ستاد آموزش و پرورش و دنبال آن بودیم کسی که کلاس و مدرسه را می‌فهمد و در شهر و روستا و مناطق محروم خدمت کرده و یا تمام وجود چرخه آموزش و پرورش را درک کرده، سکاندار امور باشد. اگر این اتفاق رخ می‌داد قطعاً آئین نامه‌ای که بعد از طرح رتبه بندی نوشته می‌شد، بسیاری از مشکلات را نداشت که امروز متأسفانه دارد.

* و درباره سند تحول

سند تحول در آموزش و پرورش متأسفانه از سال ۹۰ مسکوت باقی مانده و هیچ اقدامی در سند اصلی تحولی آموزش و پرورش به وجود نیامده است. بهترین کاری که مجلس یازدهم صورت داد یکی همسان سازی بود که ناقص است و دنبال آن هستیم که اجرایی شود چرا که باید این طرح اجرایی شود و می‌تواند تحول خوبی را در آموزش و پرورش به خصوص برای بازنشستگان داشته باشد.

اگر همان روز که طرح را تصویب کردیم، وزارت آموزش و پرورش و ستاد آموزش و پرورش آئین نامه اجرایی را قوی و خوب و هماهنگ با مصوبات می‌نوشتند قطعاً اتفاق خوبی رخ می‌داد. یکی از نکاتی که امروز به دنبال آن هستیم وزارت آموزش و پرورش است. در این زمینه هم با بدنه آموزش و پرورش ارتباط گرفتیم و هم با دولت رایزنی می‌کنیم که بتوانیم وزیر قوی را روی کار بیاوریم.

* گلایه شما چیست؟

امروز نگاه ستاد آموزش و پرورش در وزارت خانه با بدنه آموزش و پرورش متفاوت است افرادی که آئین نامه را باید بنویسند باید افرادی باشند که از پایین‌ترین رتبه‌ها کار کرده باشند و همه کم و کیف کار را بدانند اما نگاهی که امروز در ستاد آموزش و پرورش می‌بینیم نگاهی نیست که بتواند مشکلات آموزش و پرورش را در سراسر کشور حل کند که این یکی از ضعف‌ها است.

مجلس یازدهم به صورت جدی به دنبال رتبه بندی است و تا به نحو احسن انجام نشود، دست از تلاش بر نخواهد داشت. اگر این طرح به صورت جدی انجام شود، قسمتی از مشکلات آموزش و پرورش حل خواهد شد. هم دولت و هم مجلس به این نتیجه رسیده که جامعه آموزش و پرورش جدا از بحث حقوق، نیازهای دیگری هم دارد لذا نگاه دولت به آموزش و پرورش باید عوض شود.

* و این اعتراض معلمان را هم در پی داشته است

امروز شاهد هستیم که بعضاً معلمانی برای اعتراض به مقابل مجلس می‌آیند و اعتراض به حقی دارند. امروز وقتی اختلاف و تبعیض وجود دارد و وقتی بعضاً اتفاقاتی رخ می‌دهد می‌فهمیم که بی تدبیری‌هایی شده و بعضاً می‌توانستند بهتر و قوی‌تر عمل کند. برای مثال شب عید و عدم واریزی معلمان کام همه را تلخ کرد تا این سوال را از دولت بپرسیم که چرا از اول این کار صورت نگرفت و صبر کردیم تا کام همه تلخ شود؟ اگر این کار شدنی نبود چرا انجام شد؟ مشخصاً بی تدبیری شده و نتیجه آن هم استعفای وزیر آموزش و پرورش بود اما شخص وزیر که مقصر نیست این بدنه ستادی وزارتخانه که موتور محرکه اصلی این تشکیلات بزرگ است باید این کارها را صورت می‌داد.

قاطبه نمایندگان نسبت به طرح همسان سازی و رتبه بندی و برخی چالش‌های دیگر مانند مدارس، تجهیزات، مدارس فرسوده و … نگاه ویژه دارند

قاطبه نمایندگان نسبت به طرح همسان سازی و رتبه بندی و برخی چالش‌های دیگر مانند مدارس، تجهیزات، مدارس فرسوده و … نگاه ویژه دارد. فاصله طبقاتی آموزش و پرورش و معلمان با برخی از ادارات از لحاظ حقوق و رتبه‌ای بسیار زیاد است نمی‌خواهیم بگوییم که همه اینها را می‌توان به زودی حل کرد چرا که متأسفانه این فاصله در مدت زمان طولانی افزوده شده و حتی برخی اختلاف دریافتی‌ها اختلاف فرش تا عرش است لذا مجلس دنبال کار مطالبات جدی معلمان و آموزش و پرورش است.

* درباره مدارس و مطالبات مردم شاهرود و میامی نیز بگویید

ما در استانی زندگی می‌کنیم که باید از نظر امکانات و نیروی انسانی توازن داشته باشد نباید در برخی شهرهای استان با برخی دیگر فاصله شاهد باشیم. چرا در برخی شهرهای استان نسبت به کلاس آموزشی، امکانات و تجهیزات آموزشی، مدارس و … این حجم از اختلاف را ببینم؟ چرا باید سرانه مدارس در یک شهر با شهر دیگر اختلاف داشته باشد؟

برخی می‌گویند که خیران مدرسه ساز در شاهرود و میامی حضور نمی‌یابند خیر این طور نیست سازمان نوسازی که به عنوان وزیر آموزش و پرورش است، باید به صورتی برنامه‌ریزی کند که مدارس دورتر که کمترین امکانات را دارند در اولویت باشند. بسیاری مدارس در شاهرود و میامی حداقل امکانات آموزشی را هم ندارند. امروز بسیاری از مدارس ما هستند که حتی حیاط آسفالت ندارند یا در زمینه کلاس‌ها، امکانات سرمایشی و گرمایشی دچار مشکل هستند همان مدرسه در شهر دیگر از همه لحاظ تأمین شده است این اختلافات باید در درون استان حل شود و نباید به وزارت بازگردد.

رتبه همه معلمان مشمول رتبه‌بندی فرهنگیان تعیین شد

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دولت سیزدهم ۴۲ هزار میلیارد تومان برای رتبه‌بندی هزینه کرد که نشان‌دهنده اهمیتی است که برای آموزش و پرورش قائل است گفت: هرچند رتبه‌بندی اشکالاتی در آیین‌نامه و اجرا داشت اما در حال حل آن هستیم.

رتبه همه معلمان مشمول رتبه‌بندی فرهنگیان تعیین شد

رضامراد صحرایی با حضور در برنامه تلویزیونی "صف اول" ضمن مروری بر سوابق تحصیلی و کاری خود، به پرسشی درباره فرزندانش گفت: متولد ۱۳۵۵ هستم و سه فرزند دارم. دختر اولم فارغ التحصیل رشته کامپیوتر در دانشگاه امیرکبیر است. پسرم پایه هشتم و دختر کوچکم پنج ساله است. پسرم در مدرسه شاهد درس می‌خواند که مدرسه دولتی است. دختر بزرگم نیز در مدرسه شاهد تحصیل کرد.

وی در واکنش به این گفته که وضعیت مدارس دولتی خوب نیست و اینکه بسیاری از ما ترجیح می‌دهیم فرزندانمان را در مدارس دولتی ثبت‌نام نکنیم اظهار کرد: این حرف درستی است؛ برای وزارت آموزش و پرورش برنامه‌ای به مجلس پیشنهاد کردم که در آن به تحول در آموزش و پرورش حول ۹ محور تاکید کرده‌ام که یکی از کلیدی‌ترین محورهایش مدرسه است و با ایده «به مدرسه بازمی‌گردیم»، تحول در آموزش و پرورش را مطرح کرده‌ام.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه درباره مدرسه غفلت کرده‌ایم گفت: کانون تحول مدرسه، محل تحول کلاس درس و عامل تحول، معلم است. ما باید مدارس دولتی را به گونه‌ای بالا ببریم و اهمیتش را نشان دهیم که مردم رغبت نکنند به مدرسه دیگری بروند، مگر در موارد و عللی چون نزدیکی مدرسه به محل سکونت و غیره.

ورود به سامانه (جدید) فیش حقوقی فرهنگیان | my.medu.ir

اگرچه در گذشته فرهنگیان و معلمان برای دریافت فیش حقوقی و سایر خدمات مورد نیاز خود باید به صورت حضوری به اداره های آموزش و پرورش منطقه خود مراجعه می کردند اما با پیشرفت علم و تکنولوژی وزارت آموزش و پروش با هدف تسریع در انجام امور اقدامات زیادی برای کارمندان خود انجام داد که یکی از آن ها سامانه فیش حقوقی فرهنگیان می باشد. معلمین گرامی می توانند با ورود به این سایت به نشانی my.medu.ir و وارد کردن کد ملی و رمز عبور همگام، فیش مربوط به حقوق فرهنگیان را دریافت نمایند.

این فیش بر اساس جدول رتبه بندی معلمان و به صورت ماهانه در زمان واریز حقوق فرهنگیان در اختیار آنان قرار می‌گیرد. این مهم در حالی است که این امکان به معلمین و فرهنگیان گرامی این فرصت را می دهد تا بتوانند در هر ساعت از شبانه روز اقدام به گرفتن فیش حقوقی خود از این سامانه نمایند.

دریافت فیش حقوقی معلمان آموزش و پرورش، با به همراه داشتن کد ملی و رمز عبور از طریق سایت my.medu.ir انجام می گیرد.

سامانه جدید فیش حقوقی فرهنگیان

در گذشته پنجره واحد خدمات الکترونیک آموزش و پرورش به دو آدرس اینترنتی fish.medu.ir و profile.medu.ir برای عموم فرهنگیان قابل مشاهده بود، اما در حال حاضر آدرس این سامانه به my.medu.ir تغییر کرده است. فرهنگیان می توانند با سرچ هر یک از آدرس های مذکور، فرآیند لازم جهت دریافت فیش حقوقی خود را مطابق با مراحل مندرج در ادامه مقاله انجام دهند. لازم به ذکر است که با سرچ هر کدام از آدرس های قدیمی در موتور جستجوگر خود، مجدد به سامانه جدید به نشانی my.medu.ir هدایت خواهید شد.

معرفی سامانه فیش حقوقی فرهنگیان

یکی از اسناد مهمی که فرهنگیان محترم به صورت ماهانه دریافت می کنند، فیش حقوقی می باشد. در این فیش، اطلاعاتی چون دریافتی ماهانه، اضافه کاری، مالیات و… درج شده است. علاوه بر آن، مواردی مثل اقساط و بدهی ها، حق بیمه و… نیز با جزئیات کامل در این سند به ثبت رسیده که اغلب افراد گاهی برای فرآیندهای اداری یا بانکی در پی دریافت آن هستند. خوشبختانه طی چند سال گذشته با گسترش بسترهای الکترونیکی، دریافت این فیش به صورت غیر حضوری از طریق سامانه my.medu.ir امکان پذیر شده است که در ادامه به معرفی این سامانه و روش دریافت فیش حقوقی از طریق آن می پردازیم.

فلش شماره ۱

با ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان، دبیران می توانند با وارد کردن نقش خود به عنوان فرهنگی، کد ملی و رمز عبور همگام، وارد سامانه شوند.

فلش شماره ۲

دسترسی به پرتال اصلی وزارت آموزش و پرورش کشور از طریق فشردن این گزینه امکان پذیر می باشد. این قسمت شامل اخبار، خدمات الکترونیک، شاد و … می باشد.

فلش شماره ۳

با کلیک بر روی این آیکون می توانید معکوس کردن رنگ نوشته، روشن کردن متن، سیاه و سفید کردن و افزایش اندازه متن را به انجام برسانید.

زمان دریافت فیش حقوقی فرهنگیان

آیا فرهنگیان صرفا در زمان خاصی می توانند اقدام به دریافت فیش حقوقی نمایند؟ در پاسخ به این سوال باید توجه داشت که سامانه دریافت فیش حقوقی همواره در دسترس فرهنگیان است و هر زمان که لازم باشد امکان ملاحظه فیش حقوقی وجود دارد. بنابراین نمی توان بازه خاصی را به عنوان زمان دریافت فیش حقوقی در نظر گرفت. لازم به ذکر است که شما می توانید پس از ورود به سامانه، با تنظیم ماه و سال فیش حقوقی بازه زمانی مدنظر خود را دریافت نمایید.

خدمات سایت فیش حقوقی فرهنگیان

سایت my.medu.ir به منظور رفاه حال قشر فرهنگی، مجموعه گسترده ای از خدمات را به صورت آنلاین به آن ها ارائه می دهد. طی این امر، فرهنگیان برای بسیاری از اقدامات اداری خود دیگر نیازی به مراجعه حضوری نداشته و تنها به صورت اینترنتی می توانند درخواست خود را در این سامانه به ثبت برسانند.

نحوه دریافت فیش حقوقی فرهنگیان از طریق سایت my.medu.ir

اگرچه در دوره های قبل، دریافت فیش حقوقی قشر فرهنگی تنها از طریق مراجعه حضوری به اداره آموزش و پرورش منطقه یا ناحیه محل خدمت وی و یا به کمک مدیر مدرسه محل خدمت انجام می شد اما اکنون فرهنگیان محترم جهت دریافت فیش حقوقی خود می توانند از سایت دریافت فیش حقوقی آموزش و پرورش اقدامات لازم را انجام دهند که روند انجام این امر به صورت زیر می باشد.

نکته: داشتن اطلاعات ثبت نامی معلمان آموزش و پرورش در سامانه همگام هنگام ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان الزامی است.

به سامانه my.medu.ir مراجعه کرده و پس از انتخاب نقش خود به عنوان معلم، کد ملی (نام کاربری)، رمز عبور که همان گذرواژه سامانه رتبه بندی معلمان است و کد امنیتی را در کادرهای مربوطه درج نموده و سپس بر روی گزینه "ورود" کلیک نمایید.

در ادامه بر روی آیکون فیش حقوقی کلیک نمایید.

لیست نمایش داده شده، دریافتی ماهانه شما را نشان می دهد که جهت مشاهده جزئیات و تهیه پرینت می توانید بر روی + سبز رنگ کلیک کنید.

نکته: لازم به ذکر است که دریافت این فیش از طریق شماره حساب ممکن نخواهد بود و متقاضیان، درصورت عدم تمایل به دریافت اینترنتی می توانند با مراجعه به اداره آموزش و پرورش نسبت به دریافت حضوری آن اقدام نمایید.

نحوه دریافت فیش حقوقی فرهنگیان با کد پرسنلی

در سنوات پیشین، فرهنگیان می بایست از طریق سایت fish.medu.ir اقدام به دریافت فیش حقوقی خود می کرده اند که جهت ورود به این سامانه، علاوه بر کد ملی و رمز عبور، کد پرسنلی نیز مورد نیاز بوده است. اما با افتتاح سامانه جدید my.medu.ir، سایت قدیم دیگر کارایی نداشته و دریافت فیش حقوقی تنها از طریق پنجره واحد خدمات الکترونیک آموزش و پرورش امکان پذیر است.

بنابراین دریافت فیش حقوقی با کد پرسنلی امکان پذیر نیست و تنها اطلاعات لازم جهت وزود به حساب کاربری شامل کد ملی و رمز عبور می باشد. البته توجه داشته باشید که رمز عبور برخی کاربران ممکن است همان کد پرسنلی ایشان باشد.

دریافت گذرواژه همگام جهت اخذ فیش حقوقی فرهنگیان

گذرواژه سامانه فیش حقوقی همان رمز عبور سامانه همگام می باشد. در صورت فعال نبودن این گذرواژه، پیامی تحت عنوان "پنل شما در سامانه همگام فعال نیست" دریافت خواهید کرد که در این حالت شما ملزم به تعریف یک گذرواژه هستید. برای انجام این کار از فرآیند زیر پیروی کنید.

پس از مراجعه کردن به سامانه همگام به آدرس hamgam.medu.ir، از طریق منوی "ورود" وارد سامانه شوید.
در کادرهای مشخص شده، کد ملی و رمز ورود را وارد کرده و پس از فشردن کلید "ورود" به نمایه خود مراجعه کنید.

در نهایت گزینه "تغییر کلمه عبور" را انتخاب کرده و گذرواژه دلخواهتان را تعیین و تایید نمایید.
در این حالت، رمز یا همان گذرواژه سامانه همگام شما فعال خواهد شد. آن را یادداشت کرده و نزد خود نگه دارید؛ چرا که در دفعات بعدی ورود به سامانه به آن نیاز خواهید داشت.

اگر از صحت اطلاعات درج شده اطمینان کامل دارید ولی مجددا با پیامی تحت عنوان "عدم ثبت اطلاعات فرهنگی" رو به رو می شوید، لازم است برای رفع این مشکل به کارشناس هوشمندسازی اداره فناوری اطلاعات منطقه خود مراجعه فرمایید.

نکته: دریافت فیش حقوقی فرهنگیان بدون رمز عبور امکان پذیر نیست!

بازیابی رمز عبور در سامانه فیش حقوقی فرهنگیان

چنانچه متقاضیان به هر دلیلی رمز عبور خود را فراموش نموده و از دست بدهند، می توانند با طی نمودن مراحل ذیل، جهت بازیابی آن اقدام نمایند.

ورود به آدرس اینترنتی my.medu.ir و فشردن عبارت "رمز خود را فراموش کرده اید؟"

کد ملی، کد پرسنلی و شماره تلفن همراه خود را در کادرهای نمایش داده شده درج نموده و پس از گزینش یکی از آیکون های دلخواه، بر روی گزینه "ادامه" کلیک کنید. در ادامه رمز جدید برایتان ارسال می گردد.

فیش حقوقی فرهنگیان شامل چه بخش هایی می شود؟

بعد از دریافت فیش حقوقی می توانید بخش های مختلفی را در آن مشاهده نمایید که هر کدام در قسمت های مختلف جدول موجود بر روی فیش به چشم می خورند.

یکی از بخش ها "حقوق و مزایای فرهنگی" است که مقدار دریافتی شما در ماه جاری را نشان می دهد.
در صورت وجود مبلغ معوقه، می توانید بخشی تحت عنوان "معوقه" نیز در جدول مربوطه مشاهده کنید.
قسمت دیگر نیز شامل وام هایی می شود که از اداره آموزش و پرورش دریافت نموده اید در واقع، می توانید مبلغ کسری ماهیانه بابت وام دریافتی را در قسمت کسری ها و بدهی های فرهنگی ببینید.

۳ نکته مهم در خصوص سامانه فیش حقوقی فرهنگیان

افراد می توانند با وارد کردن نشانی fish.medu.ir نیز به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان ورود نمایند.

تمامی کارکنان آموزش و پرورش کشور در صورت داشتن کد پرسنلی، می توانند از طریق سایت مربوطه به فیش حقوقی سال مد نظر خود دسترسی یابند.

در صورت مواجه شدن با خطای عدم ثبت پس از وارد نمودن اطلاعات خواسته شده، می بایست به کارشناس هوشمندسازی اداره فناوری اطلاعات آموزش و پرورش ناحیه یا منطقه خود مراجعه نموده و این مشکل را حل نمایید.
از جمله دیگر موضوعاتی که مخاطبان این سامانه بیشتر به دنبال آن هستند، آخرین اخبار مرتبط با میزان افزایش حقوق فرهنگیان می باشد چرا که همواره اخبار ضد و نقیضی در این خصوص به گوش می رسد. توجه داشته باشید که میزان افزایش این حقوق متناسب با احکام رتبه بندی معلمان محاسبه و نهایتا در زمان واریز حقوق فرهنگیان پرداخت می گردد.

سوالات متداول

۱- دریافت فیش حقوق فرهنگیان از طریق کدام سایت صورت می گیرد؟
فرهنگیان می توانند با مراجعه به سایت my.medu.ir فیش حقوقی خود را دریافت کنند.

۲- آیا امکان دریافت فیش حقوقی فرهنگیان به صورت حضوری نیز وجود دارد؟
بله، به صورت حضوری نیز می توان نسبت به دریافت فیش حقوقی اقدام نمود.

۳- در صورت فراموشی رمز ورود به سامانه دریافت فیش حقوقی فرهنگیان، چه می توان کرد؟
برای دریافت مجدد رمز می توانید از روش های گفته شده در متن مقاله همچون گزینه بازیابی رمز عبور موجود در سایت بهره ببرید.

نظرات بینندگان