رسانه خبری اینتیتر
این تیتر کمینه ترین رسانه خبری ایران

سرعت طوفان گردوخاک سیستان از مرز ۱۰۰ کیلومتر گذشت

مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: سرعت طوفان گردوخاک در منطقه سیستان سیستان بامداد امروز از مرز ۱۰۰ کیلومتر گذشت.

به گزارش اینتیتر به نقل از فرتاک نیوز، محسن حیدری اظهار داشت: وزش طوفان گردوخاک تا بیشینه ۱۰۱ کیلومتر در ساعت بامداد امروز منطقه سیستان را درنوردید و گردوغبار حاصل از آن شعاع دید افقی را در زابل به ۲۰۰ متر کاهش داد.

مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان افزود: همچنین در شهرستان زهک بیشینه سرعت باد به ۶۵ کیلومتر در ساعت رسید و دید افقی را در ایستگاه هواشناسی تا ۵۰۰ متر کاهش داد.

وی خاطرنشان کرد: در منطقه سیستان شامل پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز واقع در شمال استان سیستان و بلوچستان تا اواخر هفته آینده باد و گرد و خاک و صبح‌ها وزش باد شدید و کاهش دید افقی خواهیم داشت.

حیدری افزود: امروز و فردا وزش باد در سیستان از شدت بیشتری برخودار است و در نقاط مستعد طوفان گردوخاک پیش‌بینی می‌شود در این مدت در زاهدان و نواحی مرکزی، افزایش غبار و در نوار شرقی وزش باد نسبتاً شدید گاهی گرد و خاک خواهیم داشت.

مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: توصیه می‌شود از تردد غیرضروری اقشار آسیب‌پذیر شامل بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان در زمان غبار آلود شدن هوا خودداری شود.

وی ادامه داد: احتیاط در ترددهای جاده‌ای و همچنین خودداری از عبور مرور در کنار ساختمان در حال ساخت و قدیمی به خاطر احتمال ریزش و پرهیز از کار در ارتفاعات دیگر توصیه‌های ما در این شرایط جوی نامساعد به مردم سیستان است.

افزایش شاخص آلودگی هوا در منطقه سیستان

محمدرضا علیمرادی، سرپرست اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: شاخص کیفیت هوای سیستان با توجه به گردوغبار صورت گرفته در ایستگاه «قرقری» به لحاظ ذرات گرد و غبار در شرایط خطرناک قرار دارد.

این تیتر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.