اجرای طرح صیانت چراغ خاموش آغاز شد؟

اینترنت ایران در یک هفته اخیر تقریبا داخلی شد.

به گزارش اینتیتر به نقل از برترین ها، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران اوایل سال (۱۸ فروردین) از افزایش سرعت ۳۰درصدی اینترنت در خرداد و ۵۰درصدی تا پایان سال ۱۴۰۳ خبر داد. این ادعا در حالی است که وب‌سایت اسپید تست به عنوان مرجعی برای سنجش و پایش سرعت اینترنت در دنیا، با انتشار آمار ماه مارس (فرودین ۱۴۰۳) از سقوط ۲ پله‌ای سرعت اینترنت ایران خبر داد. این منبع همچنین رتبه سرعت موبایل ایران را در جهان ۷۵ و سرعت اینترنت ثابت را ۱۵۶ اعلام کرد. در این میان، برخی کاربران، کندی سرعت اینترنت را به اتفاقات هفته گذشته مرتبط دانستند.

نظرات برخی کاربران فضای مجازی در این باره را مرور می‌کنیم:

کاربری به نام «لیبرتاد» از قیمت بالای این مدل اینترنت در ایران انتقاد کرد: از صبح اینترنت به اپلیکیشن‌ها، وی‌پی‌ان‌ها و سایت‌های خارجی متصل نمی‌شد. یک ساعت وصل شد و دوباره قطع شد. با توجه به خدمات دهنده‌های مختلف شرایط برای کاربران فرق می‌کند. اینترنت را هر گیگابایت بین ۲ تا ۹ هزار تومان می‌فروشند و سرعتش در حد ۱۳KB/s است.

میلاد نوری (کارشناس نرم افزار) در واکنش به این اختلالات توئیت کرد: بیشتر وقت و انرژی و اعصابمون صرف سر و کله زدن با این وضعیت اینترنت می‌شود.

وحید فرید (کارآفرین) از انحصار در اینترنت ایران گلایه کرد: قول ۵G میدن، با ایجاد انحصار پول اینترنت را دوبله می‌گیرند، فیلترنت ناپایدار مزخرف ۳G/H تحویل کاربر می‌دهند.

محمد وفایی (کاربر توئیتری) هم به نظر می‌رسد تا به حال برای فیلترشکن هزینه نکرده است: دارم زور می‌زنم که فیلترشکن پولی نخرم تا بلکه این اختلال وحشتناک اینترنت بالاخره تمام شود.

پیمان اکبرنیا (فعال محصولات دیجیتال) تعریف جالبی از اینترنت در ایران داشت: اینترنت در ایران مجموعه اختلالاتیه که از لای درزهاش یه سری داده به زور رد و بدل میشه. هر روز بدتر از دیروز. با ۳ مدل فیلترشکن مختلف پولی و شخصی هم کار درست پیش نمیره.

کاربری به نام فاطمه هم به کنایه نوشت: بالگرد رئیس جمهور افتاده روی سیم اینترنت که یک ویدئو لود نمیشه؟ چه خبرتونه؟ پاتونو بردارید از روش بذارید دو قطره هم به ما برسه بی‌مروتا.

اکثر کاربران فضای مجازی هم که با سختی به اینترنت وصل شدند از بقیه درخواست معرفی یک فیلترشکن معتبر را داشتند. در کل به نظر می‌رسد فصل جدیدی از محدودیت‌های اینترنتی در کشور آغاز شده که با تصویب احتمالی طرح صیانت، دایره آن گسترده‌تر خواهد شد.

اینتیتر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.