خواص نوشتن سوره هود روی کاغذ

امام صادق علیه السلام فرمودند: «هرکس سوره هود را بر پوست آهو بنویسد و آن را همراه خود داشته باشد خداوند به او نیرو و یاری عنایت می کند و اگر صد مرد با او مبارزه کند خداوند ایشان را یاری کرده و پیروزشان می کند و هر کس او را می بیند می ترسد.»

به گزارش اینتیتر به نقل از نهار، امام صادق علیه السلام فرمودند: «هرکس سوره هود را بر پوست آهو بنویسد و آن را همراه خود داشته باشد خداوند به او نیرو و یاری عنایت می کند و اگر صد مرد با او مبارزه کند خداوند ایشان را یاری کرده و پیروزشان می کند و هر کس او را می بیند می ترسد.»

محتوای سوره

هود(ع)نام پیامبرى است که بر قبیله عاد مبعوث گردیده است. هود نام یازدهمین سوره قرآن مجید است که در آن داستان قوم هود به صورت مشروح ذکر شده است.قوم هود در اثر عدم قبول دعوت حضرت هود(ع) و سر آمدن مهلت الهى، دچارعذاب الهى شدند و از بین رفتند. این سوره مکى است و ۱۲۳ آیه دارد.

فضیلت سوره :

روایت از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم: «هرکه سوره هود را قرائت کند ده برابر تعداد کسانی که به حضرت نوح ایمان آورده اند یا تکذیبش کرده اند و نیز به تعداد موافقان و مخالفان حضرت هود، صالح، شعیب، لوط، ابراهیم و موسی به او پاداش داده خواهد شد و چنین کسی در رستاخیز سعادتمند خواهد بود.»۱

امام باقر علیه السلام فرموده اند: «هر که این سوره را در هر جمعه قرائت نماید، خداوند در روز قیامت در زمره پیامبران مبعوث خواهد شد و گناهانش به او شناسانده نخواهد شد.»۲

آثار و برکات سوره

۱) افزایش نیروی بدنی

نقل از امام صادق علیه السلام: «هرکس این سوره را بر پوست آهو بنویسد و آن را همراه خود داشته باشد خداو.ند به او نیرو و یاری عنایت می کند و اگر صد مرد با او مبارزه کند خداوند ایشان را یاری کرده و پیروزشان می کند و هر کس او را می بیند می ترسد.»

۲) برای جلوگیری از خطرات دریایی

برای حفظ کشتی از خطرات دریایی آیه ۴۱ این سوره را بر لوحی نوشته و بر جلوی کشتی نصب کنند.

۳) برآورده شدن حاجات

جهت هر حاجتی سوره هود را ۱۳ بار بخواند.

خواص آیه ۲۸ سوره هود

آیه ۲۸ سوره هود

قَالَ یَقَوْمِ أَرَءَیَتُمْ إِن کُنْتُ عَلَى‏ بَیِّنَهٍ مِّن رَّبِّى وَءَاتَنِى رَحْمَهً مِّنْ عِنْدِهِ فَعُمِّیَتْ عَلَیْکُمْ أَنُلْزِمُکُمُوهَا وَ أَنْتُمْ لَهَا کَرِهُونَ

ترجمه آیه ۲۸ سوره هود

(نوح به قوم خود) گفت: آیا اگر ببینید که من بر دلیل روشنى از طرف پروردگارم باشم و او از نزد خودش، رحمت (ویژه‏ نبوّت) را به من داده باشد که بر شما مخفى مانده است، (آیا باز هم سرپیچى مى‏کنید؟) آیا شما را به پذیرش آن وادار کنیم، در حالى که نسبت به آن کراهت دارید؟

تفسیر آیه ۲۸ سوره هود

این آیه به دو ایراد مخالفان که در آیه‏ قبل مطرح شد پاسخ مى ‏دهد:

الف: کفّار مى ‏گفتند: تو انسانى مثل ما هستى. آیه پاسخ مى‏ دهد: گرچه من در ظاهر مانند شما هستم، امّا مورد لطف و رحمت مخصوص پروردگار قرار گرفته‏ ام و به من وحى مى ‏شود.

ب: مخالفان مى‏ گفتند: پیروان تو افرادى ساده ‏لوح و کوته فکر هستند. آیه پاسخ مى‏ دهد که چنین نیست. گرچه آنها در ظاهر از شما ضعیف ‏ترند، امّا با دیدن بیّنه و برهان ایمان آوردند، نه بى‏ دلیل.

انبیا در برابر مخالفان خود سعه‏ صدر دارند، در مقابل آن همه سخنان ناروا و تهمت‏ هاى نابجا، باز هم سخن از منطق و برهان و عاطفه مى ‏زنند.

پیام ها

۱- انبیا از مردم، با مردم و نسبت به مردم مهربان بوده ‏اند. «قال یا قوم»

۲- در شیوه‏ تبلیغ، از اهرم عاطفه استفاده کنیم. «یا قوم»

۳- دعوت انبیا همراه با بیّنه و برهان بوده است. «کنت على بیّنهٍ»

۴- مقام نبوّت، یک رحمت الهى است. «رحمهً من عنده»

۵ – انبیا تمام کمالات خود را از خدا مى ‏دانند. «من ربّى، من عنده»

۶- کسى که نتواند برهان، معنویّت و نبوّت را درک کند، کور است. «فعمّیت علیکم»

۷- انسان در انتخاب دین و مذهب اختیار دارد. «انلزمکموها»

۸ – تا انسان زمینه‏ پذیرش حقّ را دارا نباشد، نمى‏ تواند از نور وحى استفاده کند. «انتم لها کارهون»

اینتیتر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. محمود۱۲ می گوید

    اوکی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.