خبر مهم مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی برای مستمری بگیران تامین اجتماعی | پرداخت فوری مستمری و غرامت به بیمه شدگان تامین اجتماعی

کد خبر : ۴۰۵۹۹۶
خبر مهم مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی برای مستمری بگیران تامین اجتماعی | پرداخت فوری مستمری و غرامت به بیمه شدگان تامین اجتماعی

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به عنوان نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برای تسریع و رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان بندر شهید رجایی و ایجاد هماهنگی و بسیج امکانات درمانی استان‌های همجوار و معین (هرمزگان، بوشهر، فارس و کرمان) به بندرعباس سفر کرد و از مراکز درمانی و بیمه‌ای بازدید و دستورات لازم را صادر کرد.

به گزارش اینتیتر به نقل از سرگرمی روز، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به عنوان نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برای تسریع و رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان بندر شهید رجایی و ایجاد هماهنگی و بسیج امکانات درمانی استان‌های همجوار و معین (هرمزگان، بوشهر، فارس و کرمان) به بندرعباس سفر کرد و از مراکز درمانی و بیمه‌ای بازدید و دستورات لازم را صادر کرد.

 

سالاری در جریان این بازدید با اشاره به دستور دکتر میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت حضور در منطقه حادثه، گفت: به منظور بررسی و تسریع در رسیدگی به امور حادثه‌دیدگان در این استان‌ها حضور پیدا کردیم تا ضمن بررسی دقیق شرایط، تصمیمات لازم در محل اخذ شود.

وی نحوه پذیرش و ترخیص مصدومان حادثه در بیمارستان خلیج فارس تأمین اجتماعی هرمزگان را مثبت و قابل قبول توصیف کرد و گفت: با وجود اینکه بیمارستان خلیج فارس فاصله زیادی از محل حادثه دارد، اما بدون ایجاد وقفه در خدمت‌رسانی به مراجعین عادی، تا زمان انجام بازدید، حدود ۳۰۰ نفر از مصدومان را پذیرش کرده و پس از انجام مراحل درمانی مناسب، اکثر آن‌ها ترخیص شده‌اند.

 

سالاری همچنین از همکاران خود، به ویژه کادر درمان، به‌خاطر رسیدگی سریع به وضعیت مصدومان قدردانی کرد و از برنامه‌ریزی و تلاش مسئولان استان تقدیر کرد. او تأکید کرد که این تدابیر باعث شده تا بار مراجعه به یک مرکز متمرکز نشود و سرعت رسیدگی به مصدومان افزایش یابد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درباره ارائه خدمات بیمه‌ای برای مصدومان و آسیب دیدگان حادثه نیز گفت: دستورات لازم در این زمینه صادر شده و با توجه به شرایط هر یک از حادثه‌دیدگان، اقداماتی مانند برقراری مستمری برای بازماندگان، مقرری بیمه بیکاری، مقرری از کار افتادگی، غرامت دستمزد ایام بیماری و سایر خدمات حسب مقررات مربوطه و به سرعت انجام خواهد شد.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، سالاری افزود: در نزدیکی محل حادثه، شعبه شهید رجائی تامین اجتماعی مستقر است که خوشبختانه به همکاران آسیبی نرسیده و صرفا خساراتی به ساختمان وارد شده که اقدامات لازم برای فعالیت کامل شعبه فورا انجام می‌شود.

در پی دستور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای رسیدگی به وضعیت مصدومان حادثه بندر شهید رجایی، مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی طی تماس تلفنی با مدیرکل و مدیر درمان تأمین اجتماعی استان هرمزگان، ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانواده‌های جان‌باختگان، بر رسیدگی فوری به مصدومان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، سالاری در این تماس، پس از اطلاع  و بررسی از آخرین وضعیت منطقه، دستور داد تمامی مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی در استان هرمزگان و استان‌های معین در حالت آماده‌باش کامل قرار گیرند و ضمن ارائه خدمات درمانی به بیمه‌شدگان مصدوم، پذیرش و درمان سایر آسیب‌دیدگان نیز با جدیت در دستور کار قرار گیرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همچنین مأموریت داد اداره کل تأمین اجتماعی استان هرمزگان نسبت به بررسی سریع وضعیت بیمه‌شدگان حادثه‌دیده اقدام کرده و حمایت‌های قانونی از آنان و خانواده‌هایشان بدون هیچگونه وقفه برقرار شود.

 

گفتنی است سازمان تأمین اجتماعی با بسیج کامل ظرفیت‌های درمانی خود در منطقه، در تلاش است خدمات درمانی و حمایتی لازم را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به آسیب‌دیدگان این حادثه ارائه کند.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مدیرکل وصول حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی از ساماندهی معافیت‌های بیمه‌ای کارگاهی خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری و به استناد بند «د» ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت که آیین‌نامه اجرایی آن، مقرر شد مشارکت دولت برای حمایت از این کارگاه‌ها، صرفاً تا حداقل دست‌مزد ماهانه مصوب شورای‌عالی کار و حداکثر تا پنج‌نفر کارگر صورت پذیرد که این اقدامات اصلاحی در راستای ساماندهی مطالبات سازمان تامین اجتماعی از دولت است.

«ابراهیم کشاورز» با اشاره به پیشینه اعطای معافیت بیمه‌ای‌ سهم کارفرمایی کارگاه‌های تا پنج نفر کارگر، افزود: به موجب ماده‌واحده قانون معافیت از پرداخت حق بیمه کارفرمایانی که حداکثر پنج‌نفر کارگر دارند (مصوب 16 اسفند 1361 مجلس شورای اسلامی)، از آغاز سال ۱۳۶۲ و به جهت شرایط خاص فضای صنعت و تولید در آن زمان و لزوم‌ حمایت‌های حاکمیتی، کارفرمایان کلیه کارگاه‌های تولیدی، صنعتی و فنی که از خدمات دولتی (‌از قبیل برق، آب، تلفن، و راه) استفاده‌ می‌کنند، تا میزان پنج‌نفر کارگر از پرداخت حق بیمه سهم کارفرما معاف بوده‌اند. متعاقباً طبق مصوبه سال ۱۳۶۹ هیأت محترم وزیران، این معافیت محدود به ۳۸ فعالیت‌ مشخص شد و تاکنون نیز تداوم یافته است. نکته حائز اهمیت این‌که پیش از این سهم دولت برای اعطای این معافیت، بابت کل دست‌مزد و مزایای بیمه‌شده بوده که حق بیمه سهم کارفرمایی ایشان به‌عنوان سهم کمک دولت محاسبه و در قالب مطالبات سازمان از دولت ثبت و اعلام می‌شد.

مدیرکل وصول حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی با بیان این‌که از ابتدای سال 1404 محاسبه معافیت‌های بیمه‌ای کارگاه‌ها تا پنج‌نفر براساس قانون تغییر یافته است، گفت: به استناد بند «د» ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت که آیین‌نامه اجرایی آن، در 22 اسفند ۱۴۰۳ به سازمان ابلاغ شد، مقرر شد مشارکت دولت برای حمایت از این کارگاه‌ها (حق بیمه 20 درصد سهم کارفرما) صرفاً تا حداقل دست‌مزد ماهانه مصوب شورای‌عالی کار و حداکثر تا پنج‌نفر کارگر صورت پذیرد که این اقدامات اصلاحی درراستای سامان‌دهی مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت است.

 

او افزود: بدیهی است حق بیمه سهم کارفرمایی مازاد بر حداقل مزد ماهانه را می‌بایست خودِ کارفرما با نرخ کامل و بدون بهره‌مندی از معافیت و کمک دولت پرداخت کند.

کشاورز تصریح کرد: این تغییر اتفاق مهمی است که در اجرای قانون برنامه هفتم پیشرفت عملیاتی شده و بر‌این‌اساس نیز سامانه متمرکز دریافت فهرست هوش‌‎مند سازمان تأمین اجتماعی اصلاح و به‌روزرسانی شده است و هم‌اکنون مشکلی برای دریافت فهرست ماهانه کارگاه‌های موصوف و پرداخت حق بیمه متعلقه وجود ندارد.

نظرات بینندگان