واریز مستمری ماهیانه برای بانوان و مادران توسط دولت از این ماه | مادران این شرایط دارای بیمه رایگان می شوند

کد خبر : ۴۰۶۴۲۶
واریز مستمری ماهیانه برای بانوان و مادران توسط دولت از این ماه | مادران این شرایط دارای بیمه رایگان می شوند

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: ثبت‌نام ۱۴ هزار نفر از مادران دارای سه فرزند روستایی و عشایری با کمک دولت و به‌صورت رایگان در استان تحت پوشش بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گرفتند.

به گزارش اینتیتر به نقل از ایسنا، حاتم شکری با بیان اینکه ۱۴ هزار مادر غیرشاغل روستایی و عشایر دارای سه فرزند و بیشتر این استان در طرح بیمه رایگان ثبت نام کردند، اظهار کرد: براساس ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تمامی مادران خانه دار روستایی و عشایری دارای سه فرزند و بیشتر که تاریخ تولد فرزند سوم آنان از ابتدای سال ۹۶ به بعد باشد تا هفت سال به صورت رایگان و با پرداخت صددرصدی حق بیمه توسط دولت می‌توانند عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر بشوند و از خدمات بازنشستگی، ازکارافتادگی، فوت و نقل انتقال سابقه برخوردار شوند.

وی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۸۴ تاکنون بیش از ۱۷۲ هزار نفر زیر پوشش این صندوق قرار گرفتند و بیش از ۱۰هزار و ۵۰۰ نفر نیز مستمری بازنشستگی، از کار افتادگی و فوت از این صندوق دریافت می‌کنند، ادامه داد: در سال ۱۴۰۳، ۱۵۰۰ حکم مستمری بازنشستگی، از کار افتادگی و فوت سرپرست خانوار برای اعضای این صندوق در استان همدان صادر شده است.

مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان از ضریب نفوذ ۵۹ درصدی این صندوق در استان خبر داد و گفت: همدان از استان‌های برتر کشور به سبب ضریب نفوذ بیمه بالای ۵۰ درصد است که برپایی مستمر میز خدمت در روستاها یکی از عوامل افزایش آن بوده است.

شکری با بیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستائیان و عشایر استان همدان در بحث تمدید و نرخ وفاداری با ۴۵ درصد جزء استان کشور به شمار می‌رود، تصریح کرد: ۵۰ کارگزاری در استان همدان به روستاییان و عشایر خدمات ارائه می‌دهند و تمام فرآیندهای بیمه‌ای به‌صورت الکترونیکی است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان افزود: جامعه هدف این صندوق ساکنان روستا و مناطق عشایری، افراد ساکن در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و شاغلان فصلی، قالیبافان، زنبورداران و کشاورزان شهرهای با جمعیت بالای ۲۰ هزار نفر هستند.

شکری یادآور شد: این صندوق در راستای ایجاد عدالت اجتماعی و رفع تبعیض بین روستاییان و عشایر و مردم شهری برای دریافت حقوق بازنشستگی در سال ۱۳۸۴ تاسیس شد.

وی همچنین با بیان اینکه ماهیت این صندوق اختیاری و جامعه هدف صندوق ۲۸۹ هزار نفر در استان است، ادامه داد: بازنشستگی، از کارافتادگی، مستمری فوت به بازماندگان و نقل انتقال سابقه از مزایای اصلی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر محسوب می‌شود.

شکری ادامه داد: همچنین رانندگان برون شهری در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، زنان سرپرست خانوار بهزیستی، تمامی مشاغل وابسته به کشاورزی، کارکنان مراکز دامپزشکی، اعضا سازمان نظام مهندسی کشاورزی و شاغلان صنایع دستی در شهر و روستا و کارگران فصلی مشمول عضویت و استفاده از مزایای صندوق هستند.

 

مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان با بیان اینکه بیمه اجتماعی نقش تاثیرگذاری در اقتصاد خانوارهای روستایی و عشایری دارد و از مهاجرت این قشر تولیدگر به شهر جلوگیری می‌کند، خاطرنشان کرد: دهیاران به عنوان بازوان اجرایی دولت در روستا می‌توانند در شناسایی افراد بدون پوشش بیمه کمک کنند تا همه بتوانند از این خدمت ارزنده که موجب حفظ و کرامت انسانی می‌شود بهره‌مند شوند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه دو سوم حق عضویت بیمه عشایر از سوی دولت پرداخت می‌شود، افزود: پرداخت این سهم از سوی دولت کمک بزرگی از سوی نظام برای بهره‌مندی روستاییان و اقشار کم درآمد در مناطق روستایی و شهرهای کوچک برای زیر پوشش قرار گرفتن و استفاده از مزایایی چون بازنشستگی و دریافت مستمری است.

وی با بیان اینکه امکان نقل و انتقال سوابق وجود دارد و بیمه تکمیلی برای مستمری بگیران در نظر گرفته شده است، گفت: تمامی افراد بدون بیمه ۱۸ تا ۵۰ سال با عضویت در این صندوق می‌توانند از یارانه دولتی که برای اعضا در نظر گرفته می‌شود، برخوردار شوند.

نظرات بینندگان