انهدام کنترل‌شده مهمات باقی‌مانده جنگی در جنوب اصفهان

کد خبر : ۴۶۹۶۷۵
انهدام کنترل‌شده مهمات باقی‌مانده جنگی در جنوب اصفهان

ارتش اصفهان از انهدام کنترل‌شده مهمات باقی‌مانده جنگی در جنوب اصفهان خبر داد.

به گزارش اینتیتر به نقل از فرارو، روابط عمومی ارتش منطقه اصفهان اعلام کرد: عملیات انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده باقی‌مانده از جنگ سوم، امروز چهارم آبان از ساعت ۹:۳۰ دقیقه تا ۱۳ در محدوده صفه و بهارستان اجرا می‌شود. 

این عملیات با هدف انهدام ایمن مهمات باقی‌مانده و با رعایت ملاحظات و تمهیدات لازم برای جلوگیری از بروز خطر برای شهروندان اجرا می‌شود. 

با توجه به ماهیت عملیات، احتمال شنیده شدن صدای انفجار در این مناطق و محدوده‌های اطراف وجود دارد که منشأ آن، اجرای عملیات انهدام کنترل‌شده مهمات است. 

بر اساس اعلام اجرای این عملیات، جای نگرانی برای شهروندان وجود ندارد و انهدام مهمات با کنترل و رعایت ملاحظات ایمنی انجام می‌شود. 

از شهروندان درخواست می‌شود با حفظ آرامش، در صورت شنیدن صدای انفجار، از انتشار اخبار تأییدنشده درباره منشأ آن خودداری کنند و اخبار و اطلاعیه‌های تکمیلی را از مراجع رسمی دنبال کنند.

نظرات بینندگان